Muhabbit

Binance, Web3’te Kariyer Yapacak Öğrenciler İçin Burs Programı Başlattı!

Binance’in yardım kolu olarak bilinen Binance Charity, Web3 alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere burs imkanı sağlayacak!

Kripto para sektörü geliştikçe bu alana yapılan yatırımlar artmaya devam ediyor. Bu kez ise Binance’in yardım kolu olarak bilinen Binance Charity, Web3 alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere burs vereceğini kamuoyuna duyurdu.

Binance Charity Bursiyer Programı (BCSP) ile teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin önündeki maddi engellerin kaldırılması hedefleniyor. Binance Charity bu program kapsamında, öğrencilerin becerilerini geliştirecek ücretsiz Web3 kursları vermeye hazırlanıyor. Konuyla ilişkili olarak açıklamalarda bulunan Binance Charity, 20 Ocak tarihli bir blog yazısında şu ifadelerde bulundu:

“Dijital eğitim ve beceri geliştirmenin birçok kişi için ulaşılamaz olabileceğinin farkındayız, bu da çeşitlilik ve yetenekten yoksun bir blockchain endüstrisine yol açabilir. Binance Scholar Programı, dünyanın önde gelen bazı üniversiteleri, kolejleri ve mesleki eğitim sağlayıcılarının öğrenim ücretlerini ve kurs ücretlerini karşılayarak tüm bunları değiştiriyor.”

Binance Charity

Binance Charity Bursiyer Programına katılan eğitim ortakları arasında Batı Avustralya Üniversitesi, Kıbrıs’taki Lefkoşa Üniversitesi, Almanya’daki Frankfurt Finans ve Yönetim Okulu ve Nijerya merkezli teknoloji merkezi Utiva da yer alıyor. Aynı zamanda Fransa merkezli ücretsiz eğitim merkezi Simplon, Women In Tech, Kyiv IT Cluster ve Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı da BCSP’nin belli etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

İlginizi Çekebilir: Huobi ve Binance, Beraber Çalışarak Harmony One’dan Çalınan 2,5 Milyon Dolar Değerindeki Varlığı Geri Aldı!

Binance, Ukrayna’da İşini Kaybetmiş Kişilerin Yeniden Eğitilmesi İçin Ukrayna Merkezli Kurumlarla Ortaklıklar Kurdu!

Binance Charity yapmış olduğu açıklamada Ukrayna savaşında işini kaybetmiş kişilere de değindi. Açıklamada, Ukraynalıların yeniden eğitilmesine yardımcı olmak için Ukrayna merkezli departmanlarla da ortaklık kurulduğunu belirtti.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha fazla kripto para haberleri için: Kripto Para Haberleri

Daha fazla borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version