Muhabbit

Binance WOO Network’e Yatırım Yaptı!

Binance Labs’in yatırım yöneticisi Peter Huo; yatırım konusunda heyecanlı olduklarını belirtti.

Binance-Woo

Binance-Woo

Kripto para borsası Binance, bir likidite platformu olarak öne çıkan WOO Network’e 12 milyon $’lık yatırım yaptığını açıkladı.

Binance Labs’in yatırım yöneticisi Peter Huo, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

WOO Network, hem blockchain üzerinde hem de dışında likidite sağlayarak, ücretsiz bir şekilde işlem fırsatı sunuyor. WOO Network ile olan ilişkimizi genişletme konusunda heyecanlıyız!

An itibarıyla WOO Network; 40’tan fazla kuruma, borsaya, ticaret enstitüsüne ve merkeziyetsiz uygulamalara likidite sağlıyor.

Geçtiğimiz sene WOO Network, protokole değer katma amacıyla WOOFi isimli ürününü Binance Smart Chain üzerine kullanıcılara sunmaya başlamıştı. Bununla birlikte WOO; dYdX, Matcha, ParaSwap, 1inch ve DODO gibi merkeziyetsiz platformlara likidite sağlıyor.

İlginizi çekebilir: WOOFi Nedir?

Ayrıca WOO Network kasım ayında; aralarında Avalanche Vakfı, BitTorrent, Crypto.com ve Three Arrows Capital’in de bulunduğu yatırım turunu başarıyla tamamladı.

An itibarıyla platformun yerel tokenı son 24 saat içinde %10 artış göstererek 1,18 $’a kadar yükseldi. Bu yükseliş ile birlikte WOO’nun piyasa değeri 1 milyar $’ın üzerine çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan WOO Finance, Türk kullanıcıları için bir Telegram kanalı açtı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version