Muhabbit

Binance XRP Spark Token Dağıtımını Destekleyecek!

Binance, elinde XRP tutan yatırımcılara Spark token Airdrop’unu destekleyeceğini açıkladı.

binance kripto para borsası

Küresel kripto para borsası Binance, elinde XRP tutan yatırımcılara dağıtılacak olan Spark token Airdrop’unu destekleyeceğini açıkladı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan paylaşımda Binance, Spark dağıtım furyasına katıldığını açıkladı.

Küresel kripto para borsasının Twitter hesabından yapılan paylaşımın yanı sıra sayfasında Airdrop’un nasıl gerçekleşeceğini de açıkladı. 11 Aralık 22:00 itibarıyla XRP para yatırma ve çekme işlemlerinin durdurulacağı ve cüzdanlardaki XRP miktarları için ekran görüntüsü alma işleminin başlatılacağı belirtildi. Ekran görüntüsü alım işlemleri bittiği anda para yatırma ve çekme işlemlerinin devam ettirileceği, Spark dağıtımının da 12 Aralık’ta başlatılacağı açıklandı.

Bitstamp ve Crypto.com’un ardından Binance’in de Spark Airdrop’unu destekleyeceğini açıklamasıyla birlikte gözler diğer büyük kripto para borsalarına döndü.

Kasım ayının başında elinde XRP tutan yatırımcılara, Flare Network’ün token’ı SPARK’ın 1:1 oranında dağıtımı yapılacağı açıklanmıştı. Ardından teker teker kripto para borsalarının desteğini alan airdrop’un 12 Aralık tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Daha fazla XRP haberi için: XRP Haberleri
Daha fazla kripto para borsalarından haberler için: Borsa Haberleri



Son Yazılar

Exit mobile version