Muhabbit

Binance Yeni Launchpad Projesini Duyurdu!

Injective Pool (INJ) isimli projenin token satışı Launchpad üzerinde gerçekleştirilecek.

binance bitcoin borsası

Kripto para borsası Binance, bugün yaptığı duyuru ile birlikte yeni Launchpad projesini duyurdu.

Injective Pool (INJ) isimli projenin token satışı Launchpad üzerinde gerçekleştirilecek.

13 Ekim itibarıyla Binance Coin (BNB) bakiyeleri token satışına katılım için takip edilmeye başlanacak. Toplamda 6 gün boyunca takip edilecek BNB bakiyesine göre kullanıcılar token satışına katılmaya hak kazanacak.

Oldukça uzun zamandır Launchpad üzerinde token şatışları gerçekleştiren Binance, INJ ile birlikte 16’ıncı satışını gerçekleştirmiş oluyor. Diğer bir yandan DeFi popüleritesi ile birlikte Launchpool isimli bir platform ortaya koyan kripto para borsası, iki farklı platform üzerinde farklı tokenler çıkarıyor.

Injective Protocol Satışı Hakkında

Launchpad üzerinde gerçekleştirilecek satışın hedefi 3,600,000 $. Launchpad üzerinde gerçekleştirilecek satışta toplamda 9,000,000 adet INJ satılması planlanıyor. Bu miktar ise toplam token arzının yaklaşık yüzde 9’una tekabül etmekte.

Toplam INJ arzı ise 100,000,000 adet.

Halka açık gerçekleştirilecek satışta token başına belirlenen fiyat 0.40 $. Token satışında sadece BNB kullanılabilecek.

Son dönemde gerçekleşen token satışları ve Launchpool tokenleri büyük düşüş yaşamış durumda. Artık eskisi kadar rağbet görmeyen token satışlarının ardından gelen sert satışlar kullanıcıları tedirgin ediyor olabilir.

Binance’in Launchpad etkinliklerinden herhangi birine katıldınız mı?

Diğer borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version