Muhabbit

Binance’in Finans Direktöründen Ani Ayrılık Kararı!

Binance’in Finans Direktörü Wei Zhou ani bir kararla şirketten ayrıldı.

binance muhabbit

binance muhabbit

Küresel kripto para borsası Binance, ani bir ayrılık ile çalkalanıyor. Küresel borsanın Finans Direktörü Wei Zhou’nun şirketten ayrıldığı duyuruldu.

2018 yılından beri, yani yaklaşık üç yıldır küresel borsada finans direktörlüğü görevini icra eden Wei Zhou ani bir kararla şirketten ayrıldı. Şirketin basın sözcüsünün açıklamasına göre, Zhou kişisel sebeplerle şirketten ayrılmaya karar verdi.

Wei Zhou’nun Binance macerasından sonra nerede çalışacağı veyahut nasıl bir yol izleyeceği belirtilmedi. Bununla birlikte açıklamada, “Wei’nin burada geçirdiği süre boyunca verdiği hizmet ve katkılar için kendisine teşekkür etmek istiyoruz.” notu yer alıyordu.

3 yıla yakındır Binance’de çalışan Wei Zhou, 8 Haziran tarihinde Binance sistemlerindeki güncellemeler hakkında sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşım yapıyordu.

Wei Zhou Kimdir?

Wei Zhou’nun, Binance macerasından önce 15 yılı aşkın bir yönetici deneyimi mevcuttu. Harvard Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünden mezun olan Zhou’nun uzmanlık alanı IPO’ydu.

Goldman Sachs’in Hong Kong kolunda 4 yıllık bir geçmişi olan Zhou, Çin merkezli iki önemli şirkette daha çalıştı. Bu iki şirketin biri çevrim içi işe alım platformu Zhaopin Limited, diğeri de lider reklam şirketlerinden biri olan Charm İletişim olmakta. Zhou, iki şirketin de New York Menkul Kıymetler Borsası’nda ve NASDAQ’ta ilk halka arzını yönetmişti.

Şu anda faal olarak Çinli bir oyun şirketi olan Pekin Kunlun Tech tarafından satın alınmasına da öncülük ettiği LGBT flört uygulaması Grinder’ın başkan yardımcılığı görevini icra ediyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version