Muhabbit

Binance’ın NFT Platformu, 100 Sanatçının Eseriyle Açılacak!

Binance NFT, bölgesel yetenekleri sergilemek için “100 Yaratıcı” ile başlayacak.

NFT BİNANCE

NFT BİNANCE

Kripto para borsası Binance, borsanın yaklaşmakta olan NFT pazarının lansmanı sırasında NFT sanat eserlerini satabilecek 100 sanatçıyı seçtiğini duyurdu.

24 Haziran tarihinde NFT pazar yeri açıldığında, ilk hafta yalnızca bu içerik oluşturucuların sanat eserlerini satabileceği belirtildi. Binance hesabı olan herkesin, NFT satın almak ve yeniden satmak için pazara erişebileceği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Borsa tarafından yapılan açıklamada yeni platformun açılışı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Farklı sesleri ve bakış açılarını öne çıkarma girişimimizin bir parçası olarak “100 Yaratıcı”, Binance NFT’nin bölgesel yeteneklerden ve gündelik içerik oluşturuculardan içerik barındıran “Ticaret Pazarı”nın bir parçası olacak.” 

Binance NFT Başkanı Helen Hai, 100 Creators kampanyasının, yenilikçi bölgesel içerik oluşturucularını güçlendirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki NFT koleksiyoncularına ve meraklılarına tanıtmak için oluşturulduğunu dile getirdi.

100 Yaratıcıdan biri olan dövme sanatçısı Johnny Gloom ise yeni girişim ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Binance NFT ile çalışmaktan memnunum. Esasen somut dünyada ve insanların bedenleri üzerinde çalışan bir dövme sanatçısı olarak işimi dijital bir şekilde sunmak çok ilginç bir deneyim oldu.”

Bilindiği üzere borsa, Nisan ayı sonlarında yeni NFT pazarını duyurmuştu. Binance o dönem yaptığı açıklamada, platformun ticaret ve premium etkinlikler olmak üzere iki ana özelliğe sahip olacağını belirtmişti. 

Platform, içerik oluşturucuların çalışmalarını sergilemelerini ve açık artırmayla satmalarını sağlayacak. Ücret sistemi konusunda da bilgi veren Binance, etkinlikler sırasında elde edilen kârın %10’unu platformun alacağını ve geri kalanının ise yaratıcılara gideceğini belirtiyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version