Muhabbit

Binance’ten Güney Kore’de Busan Açılımı!

Binance, Güney Kore’nin Busan şehri ile şehrin blockchain teknolojisinde gelişmesine yardımcı olmak için bir anlaşma imzaladı.

Dünyada en büyük kripto para platformlarından biri olan Binance, Güney Kore’nin Busan şehri ile, şehrin blok zinciri teknolojisinde gelişmesine yardımcı olmak için bir anlaşma imzaladı.

Anlaşmaya göre Binance Busan’ın blok zinciri ekosisteminin gelişmesine yardımcı olacak ve Busan Dijital Varlık Borsası’nın sektördeki varlığına destek olacak.

Anlaşma kapsamına bir dizi hizmet ve teknolojik desteğin girdiği ifade ediliyor. Binance, Busan’ın blok zinciri için oluşturulan yasal yaptırımlardan muaf alanını çeşitli blok zinciri girişimleri için değerlendirecek. Binance Academy aracılığıyla blok zinciri uzmanlık eğitimlerine ve online kaynaklara erişim sağlanacak.

İlginizi çekebilir: Güney Kore’deki 6,5 Milyar Dolarlık Soruşturma Kimchi Premium Davasına Bağlandı!

Binance Busan’ı Blok Zinciri Şehri Yapacak

Binance’in 2022’nin sonuna kadar Busan’da bir merkeze sahip olması ve şehri blok zinciri prensiplerine uygun hale getirmesi bekleniyor. Örneğin, dijital ekonominin gelişmesiyle beraber, kağıt para kullanılmayan bir topluluğun oluşacağı öngörülüyor.

Busan, yasalardan muaf alana sahip olan tek Güney Kore şehri olarak dikkat çekiyor. Şehir, Haziran 2019 senesinden beri bu ayrıcalıktan faydalanıyor. Binance ile görüşmelerin ise Ocak 2022’de başladığı ifade ediliyor. Nisan 2022’de yarışan Busan belediye başkan adaylarının ikisi de bir dijital varlık borsası kurma sözü vermiş, şehrin blok zinciri teknolojisiyle ne denli ilgilendiğinin farkında olduklarını dile getirmişlerdi.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version