Muhabbit

Binance’ten Yeni Delist Duyurusu!

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance’ten yine bir listeden çıkarma duyurusu geldi.

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance’ten yine bir listeden çıkarma duyurusu geldi. Binance’in yapmış olduğu duyuruda ise şu ifadeler yer aldı:

“Değerli Binance Kullanıcıları, Binance, 09/06/2022 günü saat 06.00 (TSİ) itibarıyla aşağıdaki işlem çiftlerini listeden kaldıracak ve bu çiftlerdeki alım-satım işlemlerini durduracaktır. Bu çiftler ise şu şekildedir: HOT/BNB, PERL/BNB, SPELL/BNB”

Binance borsası ayrıca 15- 16 Haziran 2022 tarihleri arasında BTC çiftlerinin de olduğu sekiz işlem çiftinde alım satım işlerini de listeden kaldırmaya hazırlanıyor. Popüler kripto para borsasından yapılan açıklamaya göre; GNO, SC ve XVG tokenları belirtilen tarihlerden itibaren artık BTC paritesiyle alım satıma açık olmayacak.

15 Haziran 2022 tarihinden itibaren aşağıdaki marjin çiftleri borsadan liste dışı bırakılacak:

16 Haziran 2022 tarihinden itibaren ise aşağıdaki spot işlem çiftleri borsadan liste dışı bırakılacak:

Binance Borsası Delist Etmeye Devam Ediyor!

Binance

Hatırlayacağınız üzere Binance borsası geçtiğimiz mayıs ayında da birçok işlem çiftini delist etmişti. Delist ettiği işlem çiftleri ise şu şekildeydi:

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version