Muhabbit

BingX Tarafından HackenProof’ta Başlatılan Hata Ödülü Programının Detayları!

Tespit edilen kritik ve daha az kritik güvenlik açıklarına kademeli olarak ödeme yapılmakta!

BingX, HackenProof’un web sitesinde yeni bir ”hata ödülü programı” tanıttı. HackenProof, yazılım hatalarının ve güvenlik açıklarının tespit edilmesi için kullanıcıları dünya çapındaki hacker topluluklarıyla bir araya getiren web3 tabanlı bir platformdur.

BingX’in duyurduğu HackenProof hata ödülü programı kapsamında, hataları bulup bildirmeleri için güvenlik araştırmacılarına ödeme yapılacak. BingX, bu sayede sistemine olan güvenini kanıtladığı gibi yazılım güvenliğini artırmak ve daha fazla önlem almak için, katılımcılar arasında kritik güvenlik açığı bulanlara 4000 dolar ödeme yapmayı taahhüt etti. Daha az kritik hatalar için ise yine ödül dağıtacak fakat ödül miktarı hatanın küçük olmasına oranla azalacak.

HackenProof topluluğuna güvenlik sınamaları için bir fırsat tanıyan BingX, dört ürününü ön planlamaya dahil etti. Bunlar; BingX web sitesi, API, Android ve iOS uygulamalarıdır. Ayrıca BingX, bu hata ödülü programının süresine bir kısıtlama getirmedi ve programın süresinin ucunu açık bıraktı.

Ödül programıyla ilgili düşüncelerini aktaran BingX İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörü Elvisco Carrington şu ifadelerde bulundu:

“Bu hata ödül programıyla, BingX platformumuzun genel güvenliğini ve risk kontrolünü iyileştirmeyi amaçlamaktayız. Son zamanlarda ayı piyasası bağlamında, kripto para borsalarından daha güçlü bir güvenlik ve esneklik beklenmekte. Bundan dolayı sahip olduğumuz teknolojilerin ve uygulamaların geliştirilmeye devam etmesi her zamankinden daha önemli. Kullanıcı güvenliği her zaman önceliğimiz. Bu görevi tam olarak yerine getirmenin en temel iki gereksinimi, zaman ve sürekli iyileştirmedir. Kullanıcılarımız için teknolojik kapasitemizi ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam ederken elde ettiğimiz başarıları görmek mutluluk verici.”

Elvisco Carrington

BingX Hakkında

BingX, bünyesinde 500’den fazla kripto varlığı bulunduran, kripto para sosyal ticaret borsasıdır. 2018 yılında kurulan borsa, 3 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip. Dünya genelinde ise 100’den fazla ülkeye; spot, türev ürünler ve copy trade hizmetleri sunmakta.

Ayrıca Kanada, ABD, Litvanya ve Avustralya’da düzenleyici lisanslar kazanan BingX, yakın zamanda varlık ve ticaret güvenliği için CertiK tarafından en iyi notu aldı. BingX; kullanıcılarını güvenli, basit ve şeffaf hizmet politikasıyla uzman trader’larla buluşturmakta.

BingX kurucu ve liderlik ekibi; en iyi VC firmalarından, J.P. Morgan, Standard Chartered Bank gibi finans kurumlarından ve kendi uzmanlık alanlarında 10 yılı aşkın deneyime sahip Google, Tencent ve Alibaba gibi önde gelen internet şirketlerinden gelen profesyonellerden oluşmaktadır.

Ayrıca BingX; farklı ticaret modelleri arayan ve yeni katılan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak, Vadeli İşlemler ya da Copy Trade işlemlerinde alıştırma yapmak ve deneyim kazanmak için kullanılan, yalnızca BingX tarafından verilen bir analog token olan VST tokena sahiptir.

BingX’i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version