Muhabbit

BingX’ten, Spot İşlemlerde “Sonsuz Grid” Botu!

BingX, “Sonsuz Grid” botunu kullanıcılarına tanıttı!

500’den fazla kripto parayı bünyesinde barındıran ve 5 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan BingX’ten spot işlemlere özel “Sonsuz Grid” hamlesi geldi. BingX, değişken pazar koşullarında kullanıcıların kripto para işlemlerini kolaylaştırmak adına “Sonsuz Grid” botunu kullanıcılarına tanıttı.

Spot Grid, işlem emirlerini sabit fiyat aralıklarında verirken, spot Sonsuz Grid botu ise üst fiyat sınırı olmaksızın önceden belirlenmiş bir yüzde aralığında bu işlemi gerçekleştirir.

BingX, “Sonsuz Grid” ile Kullanıcılarına Maksimum Kazanç Sunmayı Hedefliyor!

Sonsuz Grid, yükselen piyasadan maksimum kazanç sağlamayı hedefleyen bir sistem olmasının yanında BingX kullanıcılarının fiyat üst fiyat sınırı kıracak mı endişelerini de ortadan kaldıracak. Sonsuz Grid ile birlikte maksimum fiyat kırılımında satış gerçekleşmekte olup, bu sistem gün boyu “Yüksekten Sat- Düşükten Al” şeklinde sistematik bir şekilde devam edecektir.

Konuyla ilişkili olarak BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington ise şu açıklamalarda bulundu:

“Trader’lar hızlı yükselen ve düşen fiyatları kaçırabilirler, Sonsuz Grid bu boşluğu dolduruyor ve fırsatları kaçırmamalarını sağlıyor. Yatırımı sabit tutar ve kullanıcılarımızın sürdürülebilir bir şekilde kar etmelerinin önünü açıyor. Bunun kullanıcılarımıza daha fazla seçenek getireceğini umuyoruz. Copy Trade hizmetimiz için de yakında Sonsuz Grid hizmetimizi aktif etmeyi planlıyoruz. Ve BingX, daha iyi bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için yeni çözümler keşfetmeye devam edecek.”

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington

Otomatik ve manuel seçimlerin de olduğu sonsuz grid stratejisinden yararlanabilmeniz için ise toplam yatırım tutarınızın, işlem yapacak olduğunuz kripto paranın mevcut piyasa fiyatının %1’i kadar düşük olması gerekiyor.

BingX Hakkında!

2018 yılında kurulmuş olan BingX, dünya genelinde 100’den fazla ülkeye; spot, türev ürünler ve copy trade hizmetleri sunmaktadır. Kripto para sosyal ticaret borsası BingX, Kanada, ABD, Litvanya ve Avustralya gibi ülkelerde düzenleyici lisanslar almayı başarmıştır. BingX yakın zaman önce de varlık ve ticaret güvenliği için CertiK ve Slowmist tarafından en iyi notu almasıyla ön plana çıkmayı başarmıştı.

BingX’i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version