Muhabbit

Bir Banka Daha Kullanıcılarına Kripto Para Hizmeti Verecek!

Manasquan Savings Bank, dijital varlık yöneticisi Bakkt ile anlaştığını duyurdu.

Banka Kripto Para

Banka Kripto Para

Bankaların kripto para piyasalarına ilgisi devam ediyor. Manasquan Savings Bank de bunlardan biri oldu. 1874 yılından beri faaliyette olan köklü banka, müşterilerine kripto para hizmetleri verebilmek amacıyla dijital varlık yöneticisi Bakkt ile anlaştıklarını duyurdu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaleti merkezli topluluk bankası Manasquan Savings Bank, hisseleri New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) BKKT ticker’ı ile işlem gören dijital varlık yöneticisi Bakkt ile anlaştığını duyurdu.

Toplam konsolide varlıkları 2,7 milyar doları bulan Manasquan Bank, bu ortaklık ile birlikte mobil bankacılık uygulaması üzerinden müşterilerine kripto para alım satım yapma ve hodl etme şansı verecek. Bununla birlikte müşteriler, Bakkt’ın “erken benimseme” programlarına da katılabilecek.

“Piyasanın büyümesine yardımcı olmak ve müşterilerimize dijital ekonomiye katılmaları için şans vermek için yeni fırsatlara odaklandık.”

Manasquan bank

Ortaklık Dijital Ekonomiye Yenilikçi Yollar Sunacak!

Bakkt Gelir Müdürü Sheela Zemlin yapılan ortaklık hakkında açıklamada bulundu. Zemlin, yapılan ortaklığın Manasquan Bank müşterilerine, ek bir varlık seçeneği olarak kripto para birimlerini benimsemeleri için inanılmaz bir fırsat sağladığını ifade etti. Bununla birlikte Bakkt’ın, Manasquen Bank ile yaptığı ortaklık ile gelişen ekonomiye yeni ve yenilikçi yollar sunmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Manasquan Bank Başkanı ve CEO’su James Vaccaro ortaklık ile alakalı açıklamada bulundu. Vaccaro, “Büyümeyi yönlendirmeye ve müşterilerimizin dijital ekonomiye katılmaları için yeni fırsatlar sunmaya odaklandık.” dedi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version