Muhabbit

Bir Milyarder Daha Bitcoin Dostu Olduğunu Açıkladı!

Orlando Bravo da Bitcoin dostu açıklamalarda bulundu.

Cypherpunk

Kripto para dünyasının aldığı destek tüm hızıyla devam ediyor. Thoma Bravo’nun kurucu ortağı Orlando Bravo, kripto para birimleri konusunda açıklamada bulundu.

70 milyar dolardan fazla varlığın yönetimini elinde bulunduran Amerika merkezli özel sermaye ve büyüme sermayesi şirketinin kurucu ortağından oldukça olumlu bir açıklama geldi. Orlando Bravo, dün (29 Eylül 2021) CNBC’nin Delivering Alpha programındaydı.

Bravo, portföyünde Bitcoin bulundurduğunu ve kripto para birimi konusunda oldukça “iyimser” düşüncelere sahip olduğunu dile getirdi.

“Kripto para nasıl sevilmez ki!”

orlando bravo

Bravo Bitcoin’in sınırlı arzını sevdiğini ve yakın gelecekte daha fazla insanın Bitcoin sahibi olacağını öngördüğünü dile getirdi. Kurumsal şirketlerin kripto para birimlerini benimsemeye başladığının altını çizen Bravo, benimsenmeyle birlikte Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların talebinin olumlu olarak etkileneceğini ekledi.

Milyarderlerin Seçimi Bitcoin!

Orlanda Bravo Bitcoin dostu tek milyarder değil! Yatırım şirketi DoubleLine Capital’in kurucusu milyarder Jeffrey Gundlach, 2021 yılının ilk çeyreğinde yaptığı bir açıklama ile Bitcoin’i daha iyi bir varlık olarak gördüğünü belirtmişti.

Kripto para dünyasına adım atmayı düşünen bir başka milyarder de Carl Icahn olmuştu. Amerikan milyarder Bitcoin’e yatırım yapmayı düşündüğünü ve bu yatırımın en az 1,5 milyar doları bulabileceğini açıklamıştı.

Dünyanın en büyük hedge fonu olan Bridgewater Associates’in kurucusu milyarder Ray Dalio, portföyünde Bitcoin olduğunu belirterek fiat paraya karşı alternatiflerin değerlendirmeye değer olduğunu ifade etmişti.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version