Muhabbit

Birleşik Krallık’ta, PayPal İle Kripto Para Ticareti Yapılıyor!

Paypal, Birleşik Krallık’taki uygun müşterilerin birkaç farklı dijital para birimi alıp satabileceklerini duyurdu.

paypal

PayPal muhabbit

Küresel ödeme hizmeti veren PayPal, Birleşik Krallık’taki uygun kullanıcıların artık PayPal hizmeti aracılığıyla kripto para birimlerini satın alabileceklerini, satabileceklerini ve tutabileceklerini duyurdu. PayPal, doğrulanabilir kimlikleri olan kullanıcılara Bitcoin, Ether, Litecoin ve Bitcoin Cash ticaretine izin verecek.

Duyuruyla beraber PayPal, Ağustos 2021’de kripto paraları Birleşik Krallık pazarında hareket ettirme taahhüdünü yerine getirmiş oldu. Amerika Birleşik Devletleri’nden sonra PayPal’ın kripto para birimi ticareti olanağı sunduğu ikince bölge Birleşik Krallık oldu. PayPal, ABD’de olduğu gibi dijital varlıkların işlemlerini ve elde tutulmasını kolaylaştırmak için Paxos’u kullanmaya devam edeceklerini de söyledi.

paypal twıtter

Paylaşılan “tweet”e göre:

Birleşik Krallık’taki tüm uygun müşterilerin artık PayPal hesaplarından Bitcoin, Ethereum, BitcoinCash ve Litecoin gibi kripto paraları alabileceğini, elinde tutabileceğini ve satabileceğini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

PayPal’ın Genişleyen Kripto Para Hizmetleri

PayPal’ın ABD pazarına dijital para birimi ticaretini getirme başarısını bulmasından sonra sıra Birleşik Krallık’a da geldi. PayPal, kullanıcılarının kripto para varlıklarını kullanarak çevrim içi olarak mal ve hizmet satın almalarına izin veriyor. USD dışında herhangi bir para biriminde işlem yapıyorsanız ücret uygulanıyor. Ayrıca lansman sırasında Paypal’da, dijital para birimiyle mal satın alabilecek 29 milyondan fazla tüccar vardı.

PayPal Başkan Yardımcısı ve Blockchain, Kripto ve Dijital Genel Müdürü Jose Fernandez de Ponte yaptığı açıklamada,

Salgın, paranın dijitalleştirilmesi ve dijital finansın daha fazla tüketici tarafından benimsenmesi de dahil olmak üzere hayatımızın her alanında dijital değişimi ve yeniliği hızlandırdı. Küresel erişimimiz, dijital ödeme uzmanlığımız, tüketici ve işletmeler hakkındaki bilgimiz, sıkı güvenlik ve uyumluluk kontrolleriyle birleştiğinde bize Birleşik Krallık’taki insanların kripto para birimini keşfetmelerine yardımcı olmak için eşsiz bir fırsat ve sorumluluk sağlıyor. Desteğimizi sunmak ve dijital para birimlerinin küresel finans ve ticaretin geleceğinde oynayacağı rolü şekillendirmeye çalışmak için Birleşik Krallık’taki ve dünyadaki düzenleyicilerle yakın çalışmaya devam etmeye kararlıyız.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version