Muhabbit

Bitci.com McLaren F1 Takımına Sponsor Oldu!

Bu hafta Bahreyn’de şenlik var!

Bitci.com

Bitci.com ve McLaren F1’in yaptığı açıklamalara göre ikili, yakın bir zamanda kendi fan tokenlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor!

McLaren Racing’in paylaştığı blog gönderisine göre, Bugün itibarıyla Bitci.com ile resmi sponsorluk anlaşması duyuruldu. Yaklaşık iki gün önce Bitci.com tarafından paylaşılan Instagram gönderisi, konu hakkında ipucu veriyordu.

Belirtilenlere göre önümüzdeki aylarda, Bitci.com ve McLaren, Formula 1‘de türünün ilk örneği olma durumunu taşıyan kendi fan tokenini piyasaya sürecek. Token, Türk mühendisler ve yazılım geliştiricileri tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk yerel blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak.

Yapılan ortaklık kapsamında Bitci.com markası, McLaren MCL35M aracında ve McLaren F1 sürücüleri Lando Norris ve Daniel Ricciardo’nun kasklarında yer alacak.

McLaren MCL35M

McLaren Racing’in Pazarlama Kurulu Başkanı Mark Waller, konu hakkında şunları söyledi.

Bitci.com’u McLaren F1 takımımızın resmi ortağı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Marka ile olan bu uzun vadeli ortaklığımız ve bir fan token tanıtmamız, bu sporda türünün ilk örneği olacak. Bu hafta sonu Bahreyn’de Bitci.com ile süslenmiş MCL35M’i görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Bitci Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, ortaklık ile ilgili şunları söyledi:

Formula 1, dünyanın en beğenilen ve izlenen sporları arasında yer alıyor. En seçkin takımlardan biri olan ve başarılarıyla tüm dünyada Formula 1 efsanelerinden biri olan McLaren Racing’in bu proje için bir Türk blockchain şirketi ile çalışmayı seçmiş olması, bizim için çok önemli.

Formula 1 tarihinde az sayıda bulunan Türk sponsorlara bir yenisi Bitci ile eklenmiş oldu. Bitci Teknolojiye bu anlaşma için başarılar dileriz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version