Muhabbit

Cem Uzan, “Bitcoin 1 Lira Olacak!” Minvalinde Konuştu!

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, bugün yapılan 5. Olağan Parti Toplantısına telekonferans yoluyla katılarak kripto para dünyasından bahsetti.

Cem Uzan seçim vaatlerinde kripto para dünyasına yer verdi.

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, bugün yapılan 5. Olağan Parti Toplantısına telekonferans yoluyla katılarak kripto para dünyasından bahsetti.

2009 yılından beri sürgünde olan (Fransa’da) Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, bugün 5. Olağan parti toplantısına telekonferans yoluyla katıldı. Toplantıda yine birbirinden emin bir şekilde vaatler veren Cem Uzan’ın gündeminde kripto para dünyası da vardı.

Konuşma YouTube üzerinden de canlı olarak yayınlandı.

https://youtu.be/Neh4Z2XlwZM?t=1544

Konuşması esnasında söyledikleri aynı zamanda sosyal medya platformu Twitter üzerinden de sahte bir hesap ile paylaşılan Uzan’ın vaatleri arasında Türkiye kripto para topluluğunu sevindiren bir vaat de vardı. İzmir’de kripto para borsası kuracaklarını ve kurulacak olan kripto para borsasının Avrupa’nın en büyüğü olacağını vaat etti.

https://twitter.com/uzancc/status/1278650668635566081?s=20

Paylaşımın ardından daha önceki seçim vaatlerinden yola çıkılarak çeşitli tweet’ler atıldı.

Cem Uzan’ın konuşmasında birçok odak noktası vardı. Teknoloji ile ilgili olarak söyledikleri de dikkat çekti. Türkiye’de yapay zekâ merkezleri kurulacağından ve Eskişehir, Tekirdağ ve Samsun merkezli olacaklarından bahsetti.

Bununla birlikte Diyarbakır’da Türkiye’nin ikinci büyük borsasının kurulacağını da söyledi. Turizmi de atlamadı. Ülkemizde tıpkı Las Vegas gibi bir turizm merkezi kurulacağını ve Türkiye’ye turist yağdıracağını da iddia etti.

Cem Uzan’ın başarılı olup olmayacağı konusunu geçersek, Türkiye siyasetinde kripto para dünyası ile ilgilenen bir ismin olması özellikle Türkiye kripto para topluluğu için sevindirici bir durum.

Son Yazılar

Exit mobile version