Muhabbit

Bitcoin Ağında Günlük Ortalama 500,000 Cüzdan Adresi Oluşturuldu!

2021’in ilk yarısında Bitcoin ağında günlük yaklaşık 500 bin yeni cüzdan adresi oluşturuldu!

Kripto para

Kripto para piyasası

Bitcoin, 2021’in ilk yarısında büyük yükselişler ve sonrasında büyük düşüşler yaşadı. Bitcoin ağında oluşturulan cüzdan adresleri bu sene en çok Ocak ayında gerçekleşti.

Blockchain Center tarafından sağlanan verilere göre, 2021’in ilk yarısında günlük ortalama 488.206 yeni Bitcoin adresi oluşturuldu. Yılın ilk altı ayında kümülatif olarak toplam 88.365.209 yeni adres oluşturuldu.

Oluşturulan Bitcoin Adresleri

En fazla oluşturulan yeni adres sayısı 551.332 ile Ocak ayında gerçekleşti. En az oluşturulan yeni adresi ise 370.269 ile Haziran ayında gerçekleşti. Bitcoin’de yaşanan fiyat hareketleri ile oluşturulan yeni adreslerin sayısı arasında doğru orantı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Oluşturulan adres sayısının en çok olduğu aylar; Ocak, Şubat ve Mart olarak görünüyor. Oluşturulan adres sayısının ez az olduğu aylar ise Nisan, Mayıs ve Haziran olarak karşımıza çıkıyor. Bitcoin fiyat olarak yukarıya doğru hareket ettiği zaman oluşturulan cüzdan adres sayılarında artış olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Detaylı Bitcoin Fiyat Analizi için;

bıtcoın fiyat analizi

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version