Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 23.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 1

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimde bugün altcoinlerin korkulu rüyası olan Bitcoin’i inceleyeceğim. Son birkaç günde oldukça önemli olan 30.000 dolar desteğini yeniden test eden Bitcoin’in son durumuna bakacağız.

BTC Fiyat 23 Temmuz 2021

Bitcoin 20 Temmuz tarihinde 30.000 dolar desteğini test etmişti. Bu test sırasında en düşük değer olarak 29.258 seviyesini gördü (Bybit verilerine göre). Yazıyı hazırladığım saatte ise 32.188 dolar seviyesinden işlem görmekte.

BTC Grafik 23 Temmuz 2021

Bitcoin BTC fiyat grafiği 23.07.2021. 4 Saatlik grafik veriler Bybit borsasına aittir.

Bitcoin 4 saatlik fiyat grafiği. Veriler Bybit borsasına aittir ve grafik Tradingview’den alınmıştır. Grafik logaritmik ayarlardadır.

BTC Analiz 23 Temmuz 2021

Bir önceki fiyat analizi yazımda Bitcoin 32.000 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Şu anda da yaklaşık 32.000 dolar seviyesinden işlem görmekte. Ancak bu zaman dilimi içerisinde değişen birçok şey oldu grafikte. İlk olarak 30.000 dolar desteğini yeniden test ettik (bu test sırasında 30.000 doların altını da gördük). İkinci olarak ise düşen mor trendi yeniden test ettik.

30.000 dolar desteğinin ne kadar önemli olduğundan bahsetmeme gerek yok bence. Birçok defa bu konu hakkında konuştuk zaten. Fiyat birkaç gün önce tekrar bu desteği test etti. Artık kırılacak derken yeniden tepki aldı ve düşen trendine kadar yükseldi. Bu desteğin veya trendin kırılmamış olmaması fiyatın hala ortada olduğunu göstermekte.

BTC Yorum 23 Temmuz 2021

Fiyatın artık oldukça sıkıştığını söyleyebiliriz. Yönün ne tarafa olacağı kısa süre içerisinde belli olacaktır bence. Çünkü baktığımızda bu ay içerisinde fiyatın gidecek bir yeri kalmayacak artık. Umarım bu sıkışma sonunda kırılan 30.000 dolar destek bölgesi olmaz. Kripto para yatırımcıları olarak uzun zamandır yeşil mumlara hasret kaldık.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version