Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 03.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Bitcoin Fiyat Analizi draco

Bu akşamki fiyat analizi yazımda kripto para piyasasının lideri Bitcoin’e ait fiyat grafiğini inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde Bitcoin hızlı bir yükseliş yaşadı. Haliyle bu yükseliş tüm altcoinlere de can suyu oldu. Bitcoin yükseldikten sonra henüz bir düzeltme yaşamadı. Şimdi analiz kısmımıza geçelim.

BTC Fiyat 3 Ekim 2021

Bitcoin 41.000 dolar bandından oldukça güzel bir tepki aldı ve hızlı bir yükseliş yaşadı. Bu akşamki son yükselişiyle beraber fiyat 49.000 doların üzerini gördü. Yazıyı hazırladığım saatte ise 48.900 dolar bandından işlem görmekte.

BTC Grafik 3 Ekim 2021

Bitcoin fiyat grafiği 03.10.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasında listeli Bitcoin/Tether (BTC/USDT) grafiğine ait fiyat verileri. Grafik Tradingview’den temin edilmiştir ve 4 saatlik zaman ayarındadır.

BTC Analiz 3 Ekim 2021

Grafikteki yeşil alanlar Bitcoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Daha kalın bölgeler büyük zaman dilimine aitlerdir.

Günlerdir her yerde Bitcoin grafikleri görmekteyiz zaten. Destek ve dirençleri ve önemlerini de açıklamıştım. Bugünkü yazıda son yaşadığımız yükselişin grafikte neleri değiştirdiğini ve nelere işaret ettiğine değinelim.

Bitcoin bu son yükselişi ile birlikte yeni bir “yüksek tepe” yaptı. Bu da yükseliş trendi için olmazsa olmazdır. Diğer yandan 41.000 dolardaki desteğini ardı ardına test ederken burayı kırma riski artıyordu. Ancak şu an bu bölgeden uzaklaştığı için bu risk şimdilik rafa kalktı. 53.000 dolar direncini hatırlayacaksınızdır. Bir önceki yükseliş trendi orada sonlanmıştı. Fiyatın tekrar o bölgeyi test etmesi bizim için oldukça önemli olacaktır. Çünkü bu defa bu direnci kırma ihtimali bir öncekine göre daha yüksek olacaktır kanaatindeyim.

BTC Yorum 3 Ekim 2021

Küçük zaman diliminde düzeltme gerçekleşse bile şu an için grafik olumlu durmakta. Bir düzeltme yaşanırsa 44.500-45.000 dolar bölgesinde dönüş arayacağım.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version