Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 18.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Bitcoin Fiyat Analizi draco

Herkese iyi akşamlar. Maalesef ki bugün kripto açısından biraz kötü geçmekte. Bitcoin fiyatı dün geceden beri düşmekte. Aslında bizim açımızdan beklediğimiz bir hareketti bu. Şimdi tüm bunları bir kenara bırakıp olası dönüş bölgesine bakalım.

BTC Fiyat 18 Kasım 2021

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 69.000 dolar bölgesine kadar çıksa da maalesef ki orada tutunamadı ve düşüş yaşamaya başladı. Yazıyı hazırladığım saatte fiyat oldukça volatil olmasından dolayı belki de siz bu yazıyı okurken fiyat farkı oluşması muhtemel.

BTC Grafik 18 Kasım 2021

Bitcoin fiyat grafiği 18.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasında listeli Bitcoin / Tether (BTC/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik TradingView’den temin edilmiştir ve 4 saatlik zaman dilimindedir.

BTC Analiz 18 Kasım 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Bitcoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafik biraz karmaşık olarak gözükebilir. Ancak bugün 1-2 destek ve direnç bölgesi üzerinde duracağız ve bunları aşağıda açıklayacağım. Açıklamadan sonra muhtemelen kafanızdaki soru işaretleri ortadan kalkacaktır.

İlk olarak son zamanlarda en çok sorulan sorulardan bazılar “Bitcoin ne zaman dönecek”, “Bitcoin nereden dönecek” veya “Bitcoin nereye kadar düşecek”. Kripto para yatırımcılarının elinde farklı coinler olsa da piyasanın yönünü genel olarak Bitcoin belirlediği için olağan sorular bunlar. Şimdi bu sorulara yanıt aramaya çalışalım.

Bitcoin’in 59.000 dolar bölgesindeki desteğinin altına sarktığını görmekteyiz. Bu bizim için pek güzel bir haber değil. Çünkü bu fiyatın daha da düşebileceğini ifade etmektedir. Alttaki sağlam destek seviyelerine baktığımızda ilk olarak karşımıza 53.000-54.000 dolar bölgesi bizi karşılamakta. Buranın oldukça sağlam bir destek olduğunu düşünmekteyim. Eğer ki fiyat buraya kadar inerse bu bölgeden tepki almasını bekliyorum.

BTC Yorum 18 Kasım 2021

Yukarıda bahsettiğim düşüş ve tepki almasını beklediğim bölge aslında kısa vadeli stratejim. Uzun vade için halen yükseliş trendinde olduğumuzu düşünüyorum. Eğer ki bu trendi bozacak kadar bir düşüşle karşılaşırsak bunu da sizinle paylaşmaya devam edeceğim.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version