Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 23.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 1

Herkese merhabalar. Fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde bir çok altcoinin korkulu rüyası Bitcoin’i inceleyeceğim. Korkulu rüya dediğime bakmayın son 1 aydır filan Bitcoin yükseliş göstermeye devam ediyor. Ancak şu anki en önemli soru bu nereye kadar devam edecek. Şimdi hep birlikte bu soruya yanıt aramaya çalışalım.

BTC Fiyat 23 Ağustos 2021

Bybit borsasındaki BTCUSD süresiz kontrat verilerine göre Bitcoin bugün 50500 dolar seviyesini geçti. Ancak maalesef ki burada fazla tutunamadı ve düşüş yaşadı. Şu an 49200 dolar seviyesinden işlem görmekte.

BTC Grafik 23 Ağustos 2021

Bitcoin BTC fiyat grafiği 23.08.2021. 2 Saatlik grafik veriler Bybit borsasına aittir.

Bybit borsasındaki BTCUSD süresiz kontratına ait 2 saatlik grafik. Grafik Tradinview’den alınmıştır ve logaritmik ayardadır.

BTC Analiz 23 Ağustos 2021

Yeşil bölgeler Bitcoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini oluşturmaktadır. Aslında benim analizlerimi takip edenler bu bölgelere aşinadırlar. Ancak şu anki grafik 2 saatlik olduğundan dolayı size oldukça büyük gelmiş olabilir. Normalde bu bölgeleri 4-6 saatlik grafiklerde paylaşıyorum.

Grafikteki yükselen trendi fiyat tepelerinden çekmiştim. Şu ana dek fiyat bu trendi 4 defa test etmiş durumda. Bundan dolayı bu trendi takip etmekte bir risk görmüyorum. Benim için şu an önemli olan alan bu trend ile 53.000 dolar bandındaki direncin birleşim noktası. Fiyat zaten alttaki destek bölgesini kırıp test ettikten sonra buraya doğru yol alacağını düşünüyorum.

BTC Yorum 23 Ağustos 2021

Bitcoin grafiğinde henüz gördüğüm bir trend dönüşü veya formasyonu bulunmuyor. Bundan dolayı halen üst dirence gitmesini bekliyorum. Bu düşüncemi bozacak yapılar oluşursa da sizlerle güncellemelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version