Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 02.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Bitcoin fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazıma başlamadan önce tüm okurlarımızın bayramını kutlamak isterim. Uzun zamandır Altcoin fiyat analizi hazırladığımı fark ettim. Bu nedenle bugünkü fiyat analizi yazımda Bitcoin fiyat grafiğini inceleyeceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden BTC fiyat analizimize başlayalım.

BTC Fiyat 2 Mayıs 2022

Mayıs ayına 37,600 dolar seviyesinde giriş yapan BTC, şu an 38,140 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BTC Grafik 2 Mayıs 2022

Bitcoin fiyat grafiği 02.05.2022. 1 Günlük grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Grafik üzerinde destek ve direnç bölgelerinin dışında yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisine bulunan 3 temas beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimiz günlük zaman diliminde olup TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Ayrıca bir adet yeşil trend çizgisi bulunmaktadır.

BTC Analiz 2 Mayıs 2022

Mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimizi belirtmektedir. Şu an 40,000 dolar direnç bölgesinin hemen altında işlem gören BTC, aynı zamanda yükselen trend çizgisine çok yakın bulunmakta. Bu nedenle yakından takip edilmeli ve kırılım yönü dikkate alınmalı.

40,000 dolar direnç seviyesi aynı zamanda psikolojik bir direnç bölgesi olması nedeniyle ekstra dikkatli olmamızı gerektirebilir. Bu seviyenin kırılamaması durumunda yükselen trend çizgisi kırılacaktır ve yatay destek bölgelerini test etmek isteyecektir.

Bu nedenle BTC fiyat grafiğini 40,000 dolar direnç bölgesinin üzerine ve yükselen trend çizgisinin hemen altına alarm kurarak takip etmek mantıklı olacaktır.

BTC Yorum 2 Mayıs 2022

Umarım BTC grafiğinde bulunan yükselen trend çizgisi kırılmaz ve önündeki direnç bölgeleri tek tek test edilir.

Bitcoin için teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BTC/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version