Muhabbit

Bitcoin Fiyat Analizi 04.02.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Bitcoin Fiyat Analizi draco

Bugün fiyat analizi yazımızda kripto para piyasasının lokomotifi yani Bitcoin’i inceleyeceğiz. Altcoinlere yatırım yapsak dahi bir gözümüz sürekli Bitcoin’de oluyor. Çünkü Bitcoin’deki küçük hareketler bile altcoinleri büyük derecede etkiliyor. Şimdi Bitcoin grafiğinin son durumuna bakalım.

Bitcoin BTC fiyat grafiği 04.02.2021. Saatlik grafik veriler FTX borsasına aittir.

Grafikteki yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimiz. Grafiktekilere ek olarak bir de 35000-34750 dolar bölgesinde bir destek bölgesi bulunuyor ancak grafiği çok fazla karıştırmamak için onu eklemedim. Ancak siz bu bölgeyi grafiğinize ekleyebilirsiniz.

Grafikte bir de kırmızı bir yükselen trend görmektesiniz. Ancak bugün öğleden sonra yaşanan hareketler ile bu trend kırılmış durumda. Short fırsatını kaçırdık. Ancak şimdilik genel yönün yukarı doğru olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı long kovalamak daha mantıklı olacaktır. Grafikte bir de mavi bir alan görmektesiniz. Ben muhtemel dönüş bölgesi olarak (bu zaman dilimi için) o bölgeyi belirledim. O bölgeyi belirlerken hem destekleri hem de farklı fibonacci ölçülerini kullandım. Eğer fiyat oraya gelirse o bölgeden dönüş arayacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version