Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 08.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Bitcoin fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Bitcoin yani BTC’yi inceleyeceğim. Hepimizin yakından takip ettiği BTC grafiğini teknik açıdan değerlendireceğim. Ayrıca 30,000 dolar seviyesinde uzun zamandır işlem gören Bitcoin için olası hareketlere bakacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza başlayalım.

BTC Fiyat 8 Haziran 2022

29,000 dolar ile 31,000 dolar arasında git gel yaşayan BTC şu an 30,426 dolar seviyesinde işlem görmekte. Fiyat grafiğimizde yükselen trend çizgisine vurgu yapacağım. Yükselen trend çizgisi fiyat açısından oldukça olumlu karşılanır.

BTC Grafik 8 Haziran 2022

Bitcoin fiyat grafiği 08.06.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 2 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz Binance borsasının BTC/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Görüldüğü gibi grafik üzerinde bir adet yükselen trend çizgisi bulunmakta. Fiyatın, yükselen trend çizgisinden aldığı tepkiler ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

BTC Analiz 8 Haziran 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyorum. Şu an direnç bölgesine yakın bir seviyede bulunan BTC, yakından takip edilmeli. Direnç bölgesi ile yükselen trend çizgisi arasında fiyat hareketine devam eden Bitcoin için kırılım yönü oldukça önemli. Yükselen trend çizgisi üzerinde olduğu sürece yükselen dip seviyeleri sayesinde fiyat olumlu etkilenecektir.

4 temas bulunan yükselen trend çizgisi yakından takip edilmeli. Bu seviyenin altına inilmediği sürece direnç bölgeleri hedef olarak takip edilebilir. Umarım BTC yükselen trend çizgisini koruyarak fiyat hareketini devam ettirir.

BTC Yorum 8 Haziran 2022

Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BTC/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version