Muhabbit

Bitcoin Fiyat Analizi 15.10.2020 BTC Fiyat Grafiği ve Yorumu

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz.

bitcoin kripto para muhabbit

Bugünkü analiz yazıma sizlere güzel bir haber vererek başlamak istiyorum. Artık her gün 1 tane analiz yazısı hazırlamaya çalışacağım. Bazı günler sizlerin istediği coinlerin analizini hazırlayacağım. Analizini istediğiniz coinleri twitter üzerinden bana ulaşarak iletebilirsiniz.

15.10.2020 Bitcoin Fiyat Grafiği

Yeni bir analiz dizisi olacağı için Bitcoin ile başlamasam olmazdı. Son analiz yazımı hazırlarken piyasa Bitcoin için ne kadar kötümser olsa da ben durumun teknik açıdan kötü durmadığını belirtmiştim. O zamanki Bitcoin seviyesinden de yaklaşık %10 yükseldi. Büyük zaman diliminde baktığımızda o gün belirttiğim durumlarda pek bir değişim yok. O yüzden biraz daha küçük hareketleri inceleyeceğim.

Grafikte belirttiğim mavi alan şuan için destek bölgemiz. Sizin de görebileceğiniz üzere o bölgede bir destek/direnç dönüşümü söz konusu. O bölge önceden direnç olarak çalışmaktayken şu an ise bir destek bölgesi. Bu zaman dilimi için ilk direnç bölgesi ise grafikte kırmızı alan olarak belirttiğim 12000-12100$ seviyesi.

Bir diğer değinmek istediğim nokta ise çok güzel olmayan bir RSI uyumsuzluğu bulunmakta. Harika olmadığı için sadece buna göre işlem açmak riskli olabilir. RSI’da değinmek istediğim bir diğer nokta ise bir düşen trend olması. Grafikte RSI kısmına bakarak bunu görebilirsiniz. RSI trendleri benim oldukça hoşuma gitmekte. Çünkü bu trendleri takip ederek fiyatın yönü hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Buradaki düşen trend kırıldığında, fiyatta artış görebiliriz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version