Muhabbit

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 26.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Bitcoin’i inceliyoruz. Bitcoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Bitcoin fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Bitcoin fiyat grafiğini inceleyeceğim. Son günlerde yükseliş eğiliminde olan BTC grafiğini teknik açıdan inceleyeceğim. Bitcoin grafiğindeki gelişmeleri fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında detaylı şekilde aktaracağım. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazıma başlayalım.

BTC Fiyat 26 Mart 2022

Bitcoin fiyat analizi hazırladığım bu saatlerde 44,380 dolar seviyesinde işlem görmekte. Önemli bir direnç seviyesinde olan BTC yakından takip edilmeli. Geçmiş fiyat hareketlerine baktığımız zaman bulunduğumuz seviyenin önemli bir geçiş seviyesi olduğunu belirtmek isterim.

BTC Grafik 26 Mart 2022

Bitcoin fiyat grafiği 26.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım Bitcoin grafiğim Binance borsasının verileri kullanılarak hazırlanmıştır. Grafiğimde BTC/USDT paritesini kullandım ve 4 saatlik zaman diliminde inceledim. Destek ve direnç bölgeleri bulunan grafiğimin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Ayrıca bir adet yeşil trend çizgisi bulunmaktadır.

BTC Analiz 26 Mart 2022

Destek ve direnç bölgelerimi her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla belirttim. Destek ve direnç bölgelerimize baktığımız zaman oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Şu an bulunduğumuz seviye önemli bir direnç bölgesi olarak karşımıza çıkmış durumda. Bu seviyeden tepki alınması halinde ilk güçlü destek seviyemiz 40,000 dolar seviyesi olacaktır. Umarım bu şekilde bir tepki ile karşılaşmayız ve direnç bölgesinin üzerine çıkabiliriz.

46,000 dolar seviyesinin üzerine çıkarak kırdığı direnç bölgesini destek haline getirmesi durumunda 52,000 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş görmemiz mümkün olacaktır.

BTC Yorum 26 Mart 2022

Bitcoin grafiğini alarm kurarak takip ediyorum. 46,000 dolar ve 40,000 dolar seviyeleri takip ettiğim önemli noktalardır. Bitcoin grafiğinde direnç bölgesinde olduğumuz için pozisyonlarda kâr satışı yaparak ve stop seviyelerini güncelleyerek gelişmeleri takip edeceğim. Analiz kısmında belirttiğim gibi umarım BTC direnç bölgesini kırmayı tercih eder.

Bitcoin için teknik incelemem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BTC/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version