Muhabbit

Bitcoin Fiyatı 30.000 Doların Altında!

Bitcoin uzun bir aradan sonra, 30.000 $ bandını terk etti.

Bitcoin

Kripto para piyasalarındaki düşüş devam ederken, Bitcoin fiyatı uzun bir aradan sonra 30.000 $’ın altına indi.

Bitcoin Kaç Dolar?

An itibarıyla Bitcoin, 29.700 $ civarında işlem görüyor. Bitcoin 30.000 $’ın altına en son düştüğünde, kripto para birimi 29.367 $’a kadar düşmüştü. Bu düşüşün tarihi ise, 27 Ocak’tı.

TradingView’a göre, fiyat düşüşünün bir sonucu olarak, Bitcoin’in piyasa değeri, son zamanlarda 1 trilyon $’dan 660 milyar $’a kadar geriledi.

Bu arada, Bitcoin’den sonra ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, yaklaşık 1.780 $’dan işlem görmekte. Bildiğiniz gibi Ethereum, Mayıs ayının ortalarında 4.000 $ civarından işlem görüyordu.

Son zamanlarda Çin hükümetinden gelen haberler, kripto para piyasasına ciddi olarak etki bıraktı. Bildiğiniz gibi geçen gün Çin Halk Bankası, Alipay ve 5 farklı banka ile iletişime geçerek, atacakları adımlarda kripto paralar ile ilgili işlem yapmamaları gerektiğini söylemişti.

Bitcoin’in fiyat grafiği.

Bu haberin ardından lider kripto para yaklaşık olarak %5 civarında değer kaybetmişti. Görünüşe göre devlet kurumlarından gelen negatif haberler, kripto para yatırımcılarını ciddi anlamda etkiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version