Muhabbit

Bitcoin Fiyatı 500.000 Dolar Olabilir mi?

Bitcoin fiyatının 500.000 $ olması hayal değil!

Bitcoin Fiyatı

Evet! MicroStrategy gibi kurumsal alıcılar nakit rezervlerinin %10’unu Bitcoin’e dönüştürürse, Bitcoin fiyatı 535.000 $ olabilir!

Yatırım şirketi Ark Invest, “Bitcoin: Preparing for Institutions” isimli raporun çeşitli sonuçlarından birinde, S&P 500 şirketlerinden gelen %1’lik tahsisin bile BTC / USD fiyatını 40.000 $’ın üzerine çıkarmaya yeteceğini söyledi.

Ark Invest’in bulguları, kurumsal alıcıların uzun vadeli bir nakit alternatifi olarak Bitcoin’e odaklanmaya devam etmesi ile beraber ortaya çıktı.

Raporda, “2017’ye kıyasla arama hacimlerine göre, Bitcoin’in fiyat artışının genel furyadan daha az etkilendiği” görülüyor. Bitcoin daha fazla güven kazanıyor gibi görünürken, bazı şirketler bunu bilançolarına yansıyan yeşil renk olarak görüyor.

Son 10 yılda varlık sınıfları arasındaki günlük getirilere göre Ark’ın analizi, oynaklığı en aza indirip Bitcoin tahsilatlatının %2.55 ve %6.55 ‘e çıktığını hesapladı.

Bu hesaba göre, Ark’ın simüle edilmiş portföy tahsislerinin %2.5 ila %6.5 arasında olması, Bitcoin’in fiyatını 200.000 ila 500.000 USD arasına götürebilir.

BTC fiyat hareketinin, geçtiğimiz haftalarda boğa koşusunun inandırıcı bir şekilde devam etmesini sağlayamamasına rağmen, mevcut durumun yakında tersine döneceği beklentisi oluşuyor.

Bununla beraber fon yöneticisi Grayscale, önümüzdeki günlerde piyasayı yeniden canlandıran kıvılcımı sağlayabilir.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version