Muhabbit

Bitcoin Madencileri Ağustos Ayında 1,4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti!

TheBlock Research tarafından ortaya konan verilere göre Bitcoin madencileri Ağustos ayında 1.4 Milyar $’lık bir gelir elde etti.

bitfarms

kripto para madenciliği muhabbit

Bitcoin madencilerinin Ağustos ayında elde ettiği gelir ile ilgili veriler ortaya çıktı.

TheBlock Research tarafından ortaya konan verilere göre Bitcoin madencileri Ağustos ayında 1.4 Milyar $’lık bir gelir elde etti.

Bitcoin Madencileri Gelirleri (Aylık)

Veri kaynağına göre Bitcoin madencileri en yüksek geliri geçtiğimiz Mart ayında elde ederken, yaklaşık olarak 1.75 Milyar $’lık bir getiri ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz ay 970 Milyon $ civarında gelir elde ede Bitcoin madencileri, işlem sayılarının yeniden artması ve fiyatın yükselmesi ile birlikte Ağustos ayında neredeyse yüzde 45 daha fazla getiri elde etmiş oldu.

50,000 $ Seviyesi Yeniden Aşıldı

Bitcoin tarafında 2 Eylül 2021 tarihi itibarıyla yeniden 50,000 $ seviyesi aşılırken, son 7 günde Bitcoin tarafında yüzde 7’lik bir yükseliş yaşanmış oldu. Bitcoin’in market dominansı yüzde 42 seviyelerinde bulunurken, Ethereum tarafındaki dominans ise yüzde 19.7 civarında bulunuyor.

An itibarıyla 1 Trilyon $’lık piyasa değerine yeniden yaklaşan Bitcoin, 941 Milyar $’lık bir piyasa değerine sahip durumda. CoinMarketCap verilerine göre son 24 saat içinde 40 Milyar $’lık işlem hacmine sahip olan Bitcoin, 50,000 $ seviyesine yükselişi ile birlikte 465 Milyon $’lık short pozisyonun da tasfiye edilmesine sebep oldu.

CryptoRank tarafından paylaşılan verilere göre OKEx’te 158 Milyon $’lık Bitcoin pozisyonu likide olurken, Bybit’te ise 142 Milyon $’lık pozisyon tasfiye edilmiş oldu.

Sizce Bitcoin tarafındaki yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version