Muhabbit

Bitcoin Madencileri Günlük Yaklaşık 57 Milyon $ Kazanıyor!

Bitcoin madencileri 2017’deki boğa dönemine göre daha çok kazanıyor.

Bitcoin Mining

mining

Devam eden Bitcoin yükselişinde madenciler de ödüllerini almaya devam ediyor. 2021 yılının 27 Mart’ı ile 26 Nisan tarihleri arasındaki günleri baz alırsak, günlük ortalama gelir verilere göre 57 milyon dolar seviyelerinde bulunuyor.

Kripto para ticaret simülatörü platformu Crypto Parrot tarafından sağlanan verilere göre, dönem boyunca madencilerin toplam geliri 1.7 milyar $’ı buldu.

Bitcoin Günlük Mum Grafiği

Bitcoin fiyat hareketinin madencilik geliri üzerindeki etkisini görmek de mümkün. 14 Nisan’da Bitcoin, 64,800 $ zirvesini yaptıktan sonra 15 Nisan’da madencilerin günlük karı 81 milyon $’a ulaştı.

Kaynak: Crypto Parrot- Madencilerin Günlük Kazandığı Para

17 Nisan’da görüldüğü gibi, Bitcoin’in sert düşüşünden sonra madencilerin de karı neredeyse yarı yarıya düşmüş gözüküyor.

Bitcoin Madencilerinin Kar Karşılaştırması

Madencilerin, 2017 Aralık ayında için toplam karı 1,2 milyar $ iken, 2021 Nisan ayında 1,7 milyar $ ile büyük bir artış yaşamış gözüküyor.

Madencilik karlılığında arada düşüşler olsa da, boğa piyasasından dolayı madenciler cesaretlerini kaybetmiyorlar. Gelirin büyük bir kısmı, büyük ölçekli madencilik yapan şirketler tarafından toplanıyor. Kurumsal madencilerin özellikle Çin gibi ucuz elektriğin olduğu bölgelerde büyümesi, kârlılıkta sürekli bir düşüş kaydeden küçük ölçekli madencilerin yok olmasına yol açtı.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Telegram grubumuza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version