Muhabbit

Bitcoin Madencilik Havuzu BTC.com, Saldırıya Uğradı!

Popüler madencilik havuzu BTC.com’a siber saldırı düzenlendi

Popüler madencilik havuzu BTC.com’a siber saldırı düzenlendi. BTC.com’a yönelik yapılan bu saldırıda ise 3 milyon doların çalındığı iddia ediliyor. Şirket siber saldırı hakkında yaptığı açıklamalarında, saldırının 3 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştiğini, çalınan varlıkların 700 bin dolarının müşterilere, 2.3 milyon dolarının ise şirkete ait olduğunu dile getirdi. Madencilik havuzunun ana şirketi olan BIT Mining Limited ise resmi duyuruyu 26 Aralık 2022 tarihinde kamuoyuna duyurdu.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Madencilik Şirketi Compass Mining, Artan Enerji Maliyetleri Nedeniyle Lokasyon Değiştiriyor!

BIT Mining konuyla ilişkili yaptığı açıklamalarının devamında ise şu ifadelerde bulundu:

“Şirket olarak çalınan dijital varlıkları kurtarmak için büyük çaba sarf edeceğiz. Bilgisayar korsanlarını engellemek adına teknolojiden faydalanacağız. Şirket olarak saldırıyı farketmemizin ardından, bilgisayar korsanlarının saldırılarını engellemek için teknolojiyi uygulamaya koyduk. BTC.com şu anda işini her zamanki gibi yürütüyor ve dijital varlık hizmetleri dışında müşteri fonu hizmetleri söz konusu saldırıdan etkilenmedi.

BIT Mining

Halka Açık Bitcoin Madencilik Şirketlerinin Borcu 4 Milyar Dolara Yükseldi!

Kripto para piyasasındaki düşüşler sonrası birçok madencilik şirketi zor duruma düşüp operasyonlarını durdurma kararı almıştı. Kamuoyuna yeni yansıyan bilgilerde ise halka açık Bitcoin madencilik şirketlerinin 4 milyar dolardan fazla borcu olduğu ve bu yüksek borcun yakın zamanda kapatılamayacağı iddia ediliyor. Söz konusu bu şirketlerin bulundukları durumdan kurtulabilmeleri için ise yapılandırmaya gitmeleri bekleniyor.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version