Muhabbit

Bitcoin Sahibi Yatırım Yöneticilerinin Yüzde 85’i Daha Fazla Alım Yapacak!

Lider kripto para birimine yatırımlar devam edecek gibi!

Bitcoin

Ankete göre, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine sahip kurumsal yatırımcıların %85’i iki yıl içinde daha fazla yatırım yapmayı planlıyor.

Nickel Digital Asset Management’in yaptığı anket, Ocak ayında Almanya, Londra, İsviçre, ABD ve Birleşik Krallık vatandaşlarını kapsıyor.

Ankete katılan yatırımcıların çoğu, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin önümüzdeki yıllarda daha da değerlenmesini beklediğini söyledi. Yatırımcıların %21’i Bitcoin’in 2021 yılında ciddi oranda yükselmeye devam edeceğini söylerken, %56’sı artışın çok ciddi olmayacağını söyledi.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde çok az kişi Bitcoin’i bir yatırım aracı olarak tanıyordu. Ancak yıllar geçtikçe BTC tıpkı altın gibi güvenli bir yatırım aracı haline gelmeye başladı. 2020 yılında başlayan kurumsal ilgi ise, Bitcoin’e ciddi bir ivme kazandırdı.

Nickel Digital’in kurucu ortağı ve CEO’su Anatoly Crachilov, bir basın bülteninde “sektörün altyapısının iyileştirilmesi konusunda gelişmeler var ve bu durum pazara çok daha fazla yatırımcının girmesine olanak sağlayacak.” dedi.

En Büyük Endişe Bitcoin Fiyatındaki Dalgalanmalar

Crachilov, Bitcoin’in oynak hareketlerinin büyük olasılıkla devam edeceğini, ancak bu tür hareketlerin yeni benimsenen bir varlık için beklenen bir durum olduğunu da sözlerine ekledi.

Aslında bu yorum gayet doğru: Bildiğiniz gibi lider kripto para birimi, Mayıs 2020’de 4.000 $’dan işlem görüyordu, ancak BTC bugün itibarıyla 55.000 $’a dayanmış durumda.

Fakat Bitcoin yatırımları hâlâ Nickel için kârlı bir yatırım olarak görünüyor. Şirketin CEO’suna göre benimsenme dalgası hâlâ bitmedi ve Bitcoin’in yükselişi bu bağlamda sürecek.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version