Muhabbit

Bitcoin Suisse Kullanıcılarına Müjde! 7/24 Kripto Para!

Bitcoin Suisse, platformuna yeni yatırım araçları eklemeye devam ediyor.

Bitcoin

Bitcoin Suisse artık kullanıcılarına 7/24 bir şekilde değerli madenlerin, kripto para birimlerinin ve itibari para birimlerinin ticaretine olanak sağlıyor.

Salı günü yapılan açıklamada, İsviçre menşeli kripto finansal hizmet şirketi Bitcoin Suisse, en değerli kripto para birimlerine karşılık, değerli maden ticaretine başladı.

Bitcoin Suisse, platformuna ticareti yapılması için altın, gümüş ve platin gibi değerli madenleri ekledi. Ayrıca kullanıcılar artık bu madenler ile Bitcoin (BTC)  ve Ethereum (ETH) ticareti yapabilecek.

Değerli Madenler Her Zaman Ticarete Açık

Salı günü paylaşılan haberde, Bitcoin Suisse değerli madenlerin, itibari para birimlerinin ve kripto para birimlerinin nakit ödeme yöntemi ile ticaretin 7/24 aktif olacağını vurguladı.

Bitcoin Suisse sözcüsünün verdiği bir demeçte, firmanın yakın bir zamanda çok daha fazla kripto para birimi ile değerli maden ticaretine olanak sağlayacağını belirtti.

Verilen bilgilere göre, itibari para tarafında İsviçre Frankı, ABD doları, İngiliz sterlini, euro ve Danimarka kronu ile yukarıda bahsedilen 3 değerli madenin satın alım işlemi gerçekleştirilebilecek.

Bitcoin Suisse, platformunda işlem gören her bir varlık için %100 garanti verdiğini ve desteklediğini belirtti.

Bitcoin, Henüz Yeni Altın Değil

Bu yeni özellik sayesinde, Bitcoin Suisse değerli maden ticaretinde, her seviyeden müşterlerin taleplerini karşılamaya hazırlanıyor. Bitcoin Suisse’nin Ticaret ve Likidite Yönetim Başkanı Stefan Lütolf’a göre, bu yeni özelliğin altın ve Bitcoin gibi az bulunan değerli varlıklar için artan talebe bir cevap niteliğinde olduğunu söyledi. Ayrıca Bitcoin Suisse’nin müşterilerine her daim en üst düzeyde hizmet sunacağının da altını çizdi. Bitcoin’in henüz yeni altın statüsüne erişmediğini söyleyen Lütolf, Bitcoin Suisse için kripto varlık sınıfının ötesine geçtiğini belirtti.

Ayrıca 7 Nisan tarihinde bir kripto para borsa olan Paxful, altın ve Bitcoin ticaretine destek vermeye başlamıştı. Ayrıca bazı kripto para borsaları Paxos Gold ve Tether Gold gibi altın bazlı stablecoinleri piyasaya sürmüş durumda.

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz günlerde Bitcoin Suisse bir kripto bankası olmak için harekete geçmişti. Bugünlerde yaptığı akıllı hamleler ile birlikte görünen o ki, gelecekte Bitcoin Suisse adını çok duyacağız.

Son Yazılar

Exit mobile version