Muhabbit

Bitcoin Tarihindeki ilk Alışveriş, Paribu Pizza Günü ile Kutlanıyor!

Paribu borsası Bitcoin tarihindeki ilk alışverişi Paribu Pizza Günü kampanyasıyla kutluyor.

Kripto para borsası Paribu, Bitcoin tarihinde gerçekleşen ilk alışverişi pizza kampanyasıyla kutluyor. 20-22 Mayıs tarihleri arası Paribu Pizza Günü olarak kutlanacak ve o tarihlerde Paribu hesabında Bitcoin bulunduran kullanıcılar, Papa John’s pizza hediyesi kazanacak.

Bitcoin Pizza Günü, 22 Mayıs 2010’da Laszlo Hanyecz’in iki adet Papa John’s pizzası için 10 bin Bitcoin ödediği ve böylece tarihte Bitcoin ile ilk alışverişin yapıldığı gündür.

Paribu borsası da Bitcoin tarihindeki bu ilk alışverişi Paribu Pizza Günü kampanyasıyla kutluyor. Papa John’s ile gerçekleştirilen bu iş birliği ile; Paribu hesabında Bitcoin bulunduran kullanıcılar, 20-22 Mayıs tarihleri arasında büyük boy pizza kampanyasından yararlanabilecek. Kampanya, Papa John’s web sitesi üzerinden ya da şubeden “gel al” siparişlerde 1 adet ince kenarlı büyük boy Pepperoni pizza için geçerli olacak.

Paribu 100 bin kişiye pizza hediye edecek!

Paribu’nun Pizza Günü kampanyası hakkında daha detaylı bilgiye ParibuLog üzerinden ve kampanya filmine de Paribu YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Paribu Hakkında:

5 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan kripto para borsası Paribu, 2017 yılında kuruldu. Kullanıcılarına hızlı, kolay, güvenli, 7/24 kesintisiz kripto para işlem hizmeti sunuyor. Ayrıca Paribu destek birimi, 7/24 hizmet vererek kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor. Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version