Muhabbit

BitcoinCash’te Halving Sonrası İki Saattir Blok Bulunamıyor

BitcoinCash’te (BCH) ne oluyor?

bitcoincash

Bildiğiniz üzere bugün BitcoinCash (BCH) “halving”i gerçekleşmiş durumda. Fakat yarılanmanın ardında halen yeni blok bulunabilmiş değil. Bahsettiğimiz BitcoinCash “halving”i bugün 630.000’inci blokta gerçekleşmişti. Son blok ise AntPool tarafında bulunmuş görünüyor.

Yarılanmanın üzerinden 2 saat geçmiş durumda. Fakat halen yeni bir blok bulunabilmiş durumda değil. Konuyla alakalı olarak ise BitcoinCash madencilerinin, blok ödüllerinin azalmış olması ve Bitcoin’de (BTC) halen azalmamış olması sebebiyle madencilik araçlarını Bitcoin’e geçirdikleri yönünden iddialar bulunmakta.

BitcoinCash madencileri blok ödüllerinin düşmesi sebebiyle henüz düşmemiş olan BitcoinSv (BSV) ve Bitcoin’e (BTC) geçiş yapmış olabilir mi? Yaklaşık 40 gün sonrası aynı problem BitcoinSV’de de yaşanabilir.

Devamı gelecek…

Yeni blok 2 saatin ardından bulunmuş görünüyor. Bu noktada “hash rate”te yani madencilik faaliyetlerinde bir düşüş yaşanmış olabilir. Bu durumun gerçek olması halinde ise ağda güvenlik zaafiyetleri oluşma olasılığı yükselebilir.

Son Yazılar

Exit mobile version