Muhabbit

Bitcoin’de 20,000 $’ın Üzeri Balon Mu?

DoubleLine Capital CEO’su ve kurucusu Jeffrey Gundlach göre, Bitcoin’de 20,000 $’ın üzerindeki her seviye balon tanımlamasına giriyor.

bitcoin muhabbit

DoubleLine Capital CEO’su ve kurucusu Jeffrey Gundlach göre, Bitcoin’de 20,000 $’ın üzerindeki her seviye balon tanımlamasına giriyor.

20,000 $ seviyelerini kırdığından beri fiyatın balonlaştığını düşünen Gundlach, yaşanan sert fiyat hareketi sebebiyle bu tanımlamayı yaptığını belirtiyor.

Kurumsal yatırımcıların dahil olması ile birlikte arz noktasında bir eksiklik yaşandığını kabul eden kurucu, yinede fiyatın fazlasıyla yükseldiğini düşünüyor.

40,000 $ seviyelerinde yaşanan yüzde 20’lik düşüşe de dikkat çeken Gundlach, aşırı şişmiş fiyat ile birlikte bu seviyelerden büyük kayıpların yaşanabileceğinin altını çizdi.

Burada yaptığı eleştirinin direkt olarak Bitcoin olmadığından bahseden DoubleLine Capital CEO’su, fiyat noktasında bu şekilde sert hareket eden tüm enstrümanlar için bu durumun geçerli olduğunu açıkladı.

Bitcoin yatırımcılarını eleştirmiyorum. Ancak teknenin bir tarafı öyle dolu ki, diğer taraftaki boşluğu gördükçe, yelken açılabileceğini düşünmüyorum.

Bitcoin için 40,000 $ seviyeleri balon mu? Jeffrey Gundlach’ın görüşlerine katılıyor musunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version