Muhabbit

Bitcoin’de Onay Bekleyen Transferlerin Sayısında Önemli Artış!

Yeni gelen veriler onay bekleyen transferlerin sayısında önemli bir artış yaşandığını gösteriyor. 

bitcoin

Bitcoin’de onay bekleyen transferlerin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu durum Bitcoin ağında başlayancak önemli bir yoğunluğun işareti olabilir.

Son dönemde Bitcoin’de transfer maliyetlerinin oldukça yükseldiğini sizlere aktarmıştık. Yeni gelen veriler onay bekleyen transferlerin sayısında da önemli bir artış yaşandığını gösteriyor.

Onay bekleyen transferlerin sayısı an itibariyle  23,837’ye ulaşmış durumda. Bu rakam ise 2019 yazında gördüğümüz seviyenin çok daha üzerinde. 6 Haziran 2019 tarihinde görülen en yüksek rakam ise 20,897’ydi.

Tarihsel grafik incelendiğinde ise 2018 yılının başında görülen rekor yoğunluktan sonraki en büyük yoğunluk an itibariyle yaşanıyor.

6 Ocak 2018 tarihinde onay bekleyen işlemlerin olağanüstü derecede artması sonucu havuzda bekleyen toplam işlem sayısı 105,216’ya ulaşmıştı.

Bir önceki rekor yoğunluk ise 4 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmiş, bekleyen transfer sayısı 113,345’e ulaşmıştı.

Ücretlerdeki Artış En önemli Sebep

Transfer ücretlerindeki artış, bekleyen transfer sayısının artmasının ardındaki en önemli sebep olabilir. Bitcoin ağının kapasitesinin yüksek olmaması sebebiyle talep artınca ücretler de otomatik olarak artmakta. Bu durumda madenciler de yüksek komisyon veren kişilerin transferlerine öncelik tanımakta.

Bekleyen transferler üst üste biriktiğinde ise havuzda bekleyen transfer miktarı, yukarıda net bir şekilde görebileceğiniz gibi artıyor.

BitMEX Çekim Ücreti İnanılmaz Derecede Arttı! 21 $

Bitcoin’de transfer ücretlerinin artması sebebiyle çekim ücretlerinde güncellemeye giden BitMEX, çekim ücreti olarak 0.0023 BTC, yani 21 $ talep etmekte. Havuzda yoğunluğun artması halinde çekim ücretleri ilerleyen zamanda daha da yükselebilir.

Bitcoin ağında onay bekleyen transferlerin sayısındaki artış hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version