Muhabbit

Bitcoin’de Zorluk Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde!

Yaşanan yüzde 11.35’lik artış ile birlikte zorluk, görülmemiş seviyelerde.

Bitcoin kripto para birimi

Bitcoin tarafında zorluk seviyesi artmaya devam ediyor.

Glassnode tarafından yapılan son güncellemeye göre zorluk tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.

Yaşanan yüzde 11.35’lik artış ile birlikte zorluk, görülmemiş seviyelerde.

Bitcoin fiyatı 10.000 $’ın üzerindeki hareketine devam ediyor. 11.000 $’ın üzerindeki 11.200 $ denemesinden red yiyen Bitcoin 10.900 $ seviyelerinde tutunmaya çalışıyor.

Fiyat noktasındaki bu arada kalmışlığın yanında zorluk seviyesinde de ciddi bir artış mevcut durumda.

Mart ayında yaşanan düşüşün ardından düzenli olarak yukarı yönlü bir hareket gerçekleştiren zorluk seviyesi madencileri oldukça zorlayacak seviyelere ulaşmış görünüyor.

2019’da Üçte Biri Kadardı

2019 yılının yaz aylarında Bitcoin şimdiki ile benzer bir fiyat seviyesindeyken zorluk seviyesi şimdiye oranla 3’te 1 seviyede idi. Halving sonrası ödüllerin yarı yarıya azalmasının etkisi ile birlikte zorluk seviyesinin de artmaya devam etmesi fiyat konusunda Bitcoin’in harekete geçip geçmeyeceği konusundaki soruları da beraberinde getirmiş görünüyor.

Son dönemde yaşanan altcoin boğası ile birlikte sessizliğini koruyan Bitcoin, kedisi 10.000 $ üzerine oldukça hızlı bir şekilde atmayı başarmıştı.

Dominans Ne Durumda

Altcoinlerde yaşanan hızlı yükselişler ile birlikte, özellikle Mayıs ayı itibarıyla dominans tarafında kayıp yaşamaya başlayan Bitcoin, yüzde 69 seviyelerinden yüzde 59’a kadar gerilemişti.

Yüzde 59 seviyelerinden gelen tepki ile birlikte altcoinlerde bir miktar gerileme görülmüştü.

Gözler Bitcoin’de

Bitcoin tarafında oluşacak hareketin belirsizliği altcoinleri de etkilemiş durumda. Piyasadaki yükseliş dalgası yerini durağanlığa bırakmış iken gözler de Bitcoin’e çevrilmiş görünüyor.

Bazı analistler tarafından yapılan açıklamalar Bitcoin’deki durumun belirsizliğini koruduğu yönünde. Bazı analistler ise zorluk seviyesi ve dominans tarafındaki durum göz önüne alındığında hareket vaktinin yaklaştığı kanısında.

Sizce Bitcoin’de hareket vakti geldi mi?

Diğer Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version