Muhabbit

Bitcoin’deki Yükseliş ile Birlikte 3,280 BTC’lik Pozisyon Likide Edildi!

Bitcoin tarafındaki sert yükseliş “short” pozisyonlara büyük darbe vurdu.

Bitcoin muhabbit

Bitcoin tarafındaki sert yükseliş “short” pozisyonlara büyük darbe vurdu.

26 Temmuz 2021 Pazartesi sabahı yaşanan sert yükseliş ile birlikte yeniden 39,000 $ seviyelerini test eden Bitcoin, yüklü miktarda short pozisyonun likide olmasına sebep oldu.

CryptoQuant tarafından paylaşılan verilere göre geçtiğimiz birkaç saat içerisinde 3,280 BTC’lik short pozisyon tasfiye edildi.

En büyük likidasyonun ByBit’te yaşandığını bildiren CryptoQuant’a göre platform üzerinde 1,297 BTC’lik pozisyon tasfiye edildi.

Huobi tarafında 587 BTC’lik pozisyon tasfiye edilirken, Binance üzerinde ise 546 BTC’lik bir likidasyon gerçekleşti.

BitMEX tarafında bu rakam 414 BTC olarak öne çıkarken, FTX üzerinde 241 BTC’lik short pozisyon için tasfiye işlemi gerçekleştirildi. OKEx’te 167 BTC’lik kayıp yaşanırken, Deribit üzerinde 28 BTC’lik bir tasfiye gerçekleşmiş görünüyor.

29,000 $ Seviyelerinden Tepki Geldi

Bitcoin tarafında uzun zamandır 30,000 $ seviyelerinde dolaşan fiyat hareketi, birkaç kez 29,000 $ seviyelerini test etmişti. Dün gece saatleri itibarıyla bu bölgeden tepki alan Bitcoin, yüklü alımlarla birlikte önemli bir yükseliş yaşadı.

An itibarıyla 38,500 $ seviyelerinden alıcı bulan Bitcoin tarafındaki yükseliş, altcoinlere de hareketlilik getirdi. Benzer oranda artış yaşayan altcoinler ile birlikte yeşil bir pazartesi günü yaşanmış oldu.

Sizce Bitcoin tarafındaki yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version