Muhabbit

Bitcoin’den Pahalı Tek Kripto Para Huobi’de Listeleniyor!

Son dönemin en popüler DeFi tokenlerinden Yearn Finance (YFI), aynı zamanda Bitcoin’den daha pahalı tek kripto para olma ünvanını da elinde bulunduruyor.

Bitcoin'den Pahalı Tek Kripto Para Huobi'de Listeleniyor! Inno Hub Nedir?

Huobi bugün yaptığı duyuru ile iki yeni DeFi tokenini listeleyeceğini duyurdu.

Yearn Finance ve kendisinin forku olan Yfii Finance aynı anda Huobi’de listeleniyor. Son dönemin en popüler DeFi tokenlerinden Yearn Finance (YFI), aynı zamanda Bitcoin’den daha pahalı tek kripto para olma ünvanını da elinde bulunduruyor. Son dönemde büyük çıkış yakalayan DeFi tokeni 13.000 $ seviyelerinden işlem görmekte. Market değeri olarak bakıldığında Bitcoin’den yaklaşık 40 kat daha az piyasa değeri bulunan token arz noktasındaki kıtlığı sebebiyle oldukça yüksek fiyattan işlem görmekte.

416 milyon $ seviyelerinde seyreden, piyasa değeri ile 40’ıncı sırada bulunan token, fiyat sıralamasında 1’inci sırada bulunuyor.

Inno Hub Nedir

Gelecek vaat eden projeleri listelemek, aynı zamanda oluşan yüksek riske karşı kullanıcılarını korumak amacıyla yeni bir proje başlatan Huobi, Inno Hub’ı başlattı.

Ayrı bir sekmeden listelenen bu yeni coinler için kullanıcıların risk seviyesini azaltmak amacı ile belirli bir limit belirleyen Huobi, kullanıcılarının maksimum 50.000 USD’lik yatırım yapmasına izin veriyor. Bugün itibarıyla başlayan yatırma ve çekme işlemleri ile birlikte Inno Hub’da aktive edilmiş bulunuyor. Yeni jenerasyon blockchain projeleri ile birlikte inovasyonel projelerin de ilk olarak Inno Hub üzerinde listelenmesi bekleniyor. Bu sayede kullanıcılarını korumayı hedefleyen Huobi, aynı zamanda yeni projelere yatırım yapmak isteyen kullanıcıları için de büyük fırsat yaratmış oluyor.

Inno Hub hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version