Muhabbit

Bitfinex, Bitcoin ve Ethereum Kredi Hizmetini Duyurdu!

Borsa artık, Bitcoin ve Ethereum için kişisel krediler sunuyor.

bitfinex

Önde gelen kripto para borsası Bitfinex, eşler arası borç verme platformu Bitfinex Borrow aracılığıyla artık Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) cinsinden kişisel krediler sunacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada, kullanıcıların, üç fiat para birimi ve bir stablecoin karşılığında Bitcoin ödünç alabilecekleri iletildi. Fiat para birimi olarak; ABD Doları (USD), Euro (EUR) ve Japon Yeni (JPY) kullanılabilecekken stablecoin olarak ise Tether (USDT) kullanılabilecek. Bunun yanında kullanıcılar Ethereum kredisi kullanmak isterlerse bu defa teminat olarak yalnızca USD kullanabilecekler.

Kredinin değer oranları hakkında da açıklama yapan borsa, Bitcoin kredileri USD, EUR ve USDT varlıklarının değerinin % 80‘ine kadar ve JPY için de % 70‘e kadar oranların mevcut olduğu bildirildi.

Ethereum (ETH) kredileri için belirlenen yüzdenin ise ABD Doları tutarının % 80‘ine kadar olacağı açıklandı.

Ayrıca Bitfinex, Bitcoin ve Ethereum kredileri için sırasıyla yıllık % 4,16 ve % 1,14 faiz oranı uygulayacağı hizmetinin sadece tam olarak doğrulanmış kullanıcılar için mevcut olacağını da bildirdi.

Hatırlanacağı üzere Bitfinex Borrow platformu 2020 yılı Kasım ayında piyasaya sürüldü ve hâlihazırda teminat olarak Bitcoin ve Ethereum tutanlara karşı USDT ve USD kredileri sunuyor.

Bitfinex Borrow Hakkında

Bitfinex Borrow, borçluların ticaret için kullanılabilecek veya platformdan çekilebilecek bir krediyi güvence altına almak için kripto para varlıklarını kullanmasını sağlayan bir platformdur. Platform, kullanıcıların Tether (USDT) veya ABD Doları (USD) cinsinden bir kredi almak için ellerinde bulunan Bitcoin veya Ethereum bakiyelerini teminat olarak kullanabilmelerine de izin vermektedir.

Daha fazla borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberi için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version