Muhabbit

Bitfinex Staking Hizmetini Duyurdu! ATOM XTZ EOS Ödülleri

Bitfinex’ten staking adımı geldi.

bitfinex kripto para borsası

Az önce yapılan duyuruya göre Bitfinex, staking hizmetini başlattığını duyurdu. Staking furyasına katılan bir diğer önde gelen borsa Bitfinex, bundan böyle kullanıcılarına staking ödülleri dağıtacak.

Yüzde 10’a varan staking oranları sağlayacağını belirten kripto para borsası, stakin işlemlerini ilk olarak Cosmos (ATOM), Tezos (XTZ), Eos (EOS) ve V Systems (VSYS) için açtığını belirtmekte.

Cosmos (ATOM) için tahmini yıllık yüzde 1.5 ile 3 arası bir staking ödülü açıklayan Bifinex, Tezos (XTZ) için yüzde 3 ile 5 arası, Eos (EOS) için yüzde 1 ile 3 V Systems(VSYS) için ise yüzde 8 ile 10 arası bir staking getirisi olduğunu belirtmekte.

Bitfinex Geriden Geliyor

Geçmişte en büyük hacimlere sahip olan borsa olarak öne çıkan Bitfinex, şimdilerde bu öncülüğünü koruyamıyor gibi görünüyor. Referans ödülleri gibi adımları atmakta geç kalan Bitfinex, müşterilerini diğer platformlara kaptırmıştı. Hatta 2017-2018 boğasından sonra yeni hesap açmak için 10,000 $ limiti koyan Bitfinex, sonrasında geri adım atmıştı. Şimdi ise staking ödüllerini platforma getirmiş bulunuyor.

Son Yazılar

Exit mobile version