Muhabbit

Bitfinex ve Crypto.com’dan eGLD Hamlesi!

Bitfinex ve Crypto.com, eGLD’yi listeleyecek!

Bitfinex

Yüksek ölçeklenebilirliğe sahip, güvenli bir Proof of Stake ve sharding altyapısına sahip olan Elrond Network‘ün eGLD tokeni Bitfinex ve Crypto.com’da listelenecek!

Samsung blockchain wallet ile entegrasyon halinde olan Elrond Network, kullanıcılarına ölçeklenebilir bir transfer ortamı sunabilmek için çalışmalarına devam etmekte.

Ayrıca Elrond Network Holo, Atom ve Matic gibi farklı kripto para projeleri ile hali hazırda işbirliği yapmakta.

Bugünün akşam saatlerine doğru listeleme haberini Twitter üzerinden paylaşan Bitfinex, 9 Eylül saat 10:00 UTC itibarıyla eGLD’u listeleyeceğini açıkladı. Bu listeleme ile beraber kullanıcılara sunulacak olan tokenın staking özelliği de aktif olacak. Bitfinex’in açıklamalarına göre eGLD, eGLD/USD ve eGLD/USDT pariteleri ile işlem görecek.

Aynı gün içinde Crypto.com üzerinde de listeleneceği kesinleşen eGLD, Crypto.com’un Twitter hesabında duyuruldu.

Açıklamalara göre Bitfinex’ten daha önce listelenecek olan eGLD, 7 Eylül’de platform üzerinde erişime açılacak.

Crypto.com’un açıklamalarına göre, ana ağını başlatan Elrond Network, ERD’nin eGLD’ye geçiş sürecinin ana aşamasını başlatıyor. EGLD, Elrond’un yeni yerel tokeni olarak görev alacak ve Tüm ERD tokenları kademeli bir şekilde eGLD’ye dönüştürülecek.

Crypto.com’un söylediğine göre, ERD sahipleri zamanı gelince tokenlarını Crypto.com uygulaması üzerinden sancısız bir şekilde eGLD’ye dönüştürebilecekler.

Not: eGLD, Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden Crypto.com kullanıcıları için mevcut olmayacaktır.

Son Yazılar

Exit mobile version