Muhabbit

Bitfinex’ten Yeni Token Satışı! Karşınızda RingX

Platform hali hazırda Samsung Card, Hyundai Card, Kookmin Bank, Woori Bank, OK Cashback ve Hyundai Oilbank gibi önde gelen Kore firmalarıyla entegrasyonunu tamamlamış durumda.

bitfinex

Bitfinex yeni token satışı ile yeniden sahnede. Güney Kore merkezli platfom RingX’in satışı 16 Haziran’da gerçekleşecek.

Bitfinex üzerinde ise şimdilik sadece dolar paritesi ile işleme açılacak.

Kore merkezli platform sadakat puanlarını alınıp satılabilir hale getirmeyi planlıyor. Halka açık satışa katılacak kişiler en fazla 1000 $’lık alım yapabilecek. RingX’in temel amacı ise dünyanın lider sadakat puanı ve “havacılık mili” platformu olmak.

Ringx’in toplam arzı 500 milyon adet. Özel satışta arzın yüzde 20’si kullanıcılara sunulacak. Halka açık yapılacak satışta ise yüzde 0.01’lik kısım satışa sunulacak. Halka açık yapılacak satıştaki toplam token miktarı 50.000 $ değerinde.

Özel satışta token başına fiyat 0.05 $ iken halka açık satışta token başına fiyat 0.08 $ olarak belirlenmiş durumda.

Kısacası Bitfinex üzerinde yapılacak satışa katılmak isterseniz tokenbaşına 0.08 $ ödemeniz gerekecek. Alabileceğiniz maksimum tutar ise 1.000 $.

RingX önümüzdeki ay platformunu Güney Kore’de başlatmayı planlıyor. Süreç içerisinde ise Japonya, Çin ve Güney Doğu Asya bölgesindeki ülkelere yayılım amaçlanıyor. Platform hali hazırda Samsung Card, Hyundai Card, Kookmin Bank, Woori Bank, OK Cashback ve Hyundai Oilbank gibi önde gelen Kore firmalarıyla entegrasyonunu tamamlamış durumda.

Token satışında yalnızca Tether USD (USDT) kabul edilecek. RingX satışını katılmak isterseniz şimdiden USDT’lerinizi hazırlamanızda yarar var. Token satışına an itibariyle 1 gün ve 23 saat kalmış durumda.

Son Yazılar

Exit mobile version