Muhabbit

BitGo, New York Düzenleyicisinden Güven Lisansını Aldı!

BitGo artık New York’ta bir kripto para sorumlusu olarak lisanslandı.

BitGo

Silikon Vadisi kripto para komisyoncusu ve 30 milyar doları aşan kripto para saklama sorumlusu BitGo devletin en zorlu finansal düzenleyicisinden bir güven lisansı aldığını açıkladı.

New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından 4 şubat tarihinde yayımlanan bir duyuruya göre kripto para hizmetleri sağlayıcısı BitGo New York Trust lisansını aldı. BitGo elde etmiş olduğu bu lisans için ilk olarak 2020 yılının Ağustos ayında başvuruda bulunmuştu. 

Halihazırda BitGo sadece Güney Dakota’da bir güven sözleşmesine sahipti, şirket artık hizmetlerini New York merkezli müşterilere sunmak için şartları sağlamış oldu. Bu, müşterinizi tanıyın kontrolleri ve dijital varlıklarda 100 milyon dolara kadar sigorta dahil olmak üzere eyaletin yüksek uyumluluk standartlarını karşılayacağı anlamına geliyor.

Konu ile ilgili olarak yapılan bir açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“New York merkezli finans kurumları, dijital varlıkların hızlandırılmış benimsenmesi ve kabulü için kritik öneme sahip. BitGo, bankalardan, emeklilik fonlarından, hedge fonlarından ve diğer mütevellilerden ürün ve hizmetleri için eyaletteki kurumsal yatırımcılardan büyük ilgi gördü.”

Onayı kapan BitGo, 2021 yılının başında eski Coinbase baş uyum sorumlusu Jeff Horowitz’i de işe aldı. BitGo’nun ayrıca, blockchain ağ risklerini izlemek için kripto paraların kurumsal şirketler ve bankalar tarafından benimsenmesini sağlamak için kısa süre önce KPMG ve Coin Metrics ile ortaklık kurduğu biliniyor. 

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version