Muhabbit

Bitmain Yeni Madencilik Cihazlarını Duyurdu! DOGE ve LTC İçin Yeni Cihazlar!

Kripto para madenciliği devi Bitmain, yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

Bitmain

Kripto para madenciliği devi Bitmain, yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

Yapılan sunumda Bitmain, yeni nesil madencilik ekipmanlarını duyurdu.

Litecoin (LTC) ve Dogecoin (DOGE) için yeni nesil cihazlarını tanıtan Bitmain’in L7 isimli cihazı, 9500 MH/s ve 3425W güç ile çalışıyor. 15,000 $ fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan yeni cihazların denizaşırı fiyatlarında ise daha düşük bir fiyat politikası izlenecek.

Denizaşırı fiyatlamada yüzde 13’lük bir indirime giden Bitmain’in yeni cihazları, 2021 yılının kasım ayında teslim edilmeye başlanacak.

Yeni Bitcoin Madenciliği Cihazları Ortaya Çıktı

Ek olarak Bitmain, 5nm teknolojisi ile üretilen yeni nesil Bitcoin madenciliği cihazlarını da ortaya çıkardı. Buna göre yeni cihazlarda su soğutma sistemi ile 5nm teknolojisi birlikte kullanılacak.

Cihaz ile ilgili fazla bilgi vermeyen Bitmain’in cihazları ne zaman satışa çıkaracağı ve fiyat politikası ile ilgili detaylı bir bilgi bulunmuyor.

Dash (DASH) madenciliği için D7 isimli yeni bir cihaz da ortaya koyan madencilik devi, ilgili cihazın ön gösterimini de gerçekleştirmiş oldu.

Halihazırda madencilik tarafında birçok rakibi olan Bitmain, yeni cihaz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ortaya çıkan temiz enerji akımı ile birlikte madencilik ekipmanı üreticileri tarafında da yeni adımlar gelebilir gibi görünüyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version