Muhabbit

Bitmain Yeni Madencilik Ekipmanını Görücüye Çıkarıyor!

Dünyanın en büyük Bitcoin madenciliği ekipmanı üreticisi konumunda bulunan Bitmain, daha verimli olduğu iddia edilen yeni cihazını tanıtmak üzere.

bitcoin madenciliği

bitcoin madenciliği

Bitmain yeni Bitcoin madenciliği ekipmanını görücüye çıkarıyor. Dünyanın en büyük Bitcoin madenciliği ekipmanı üreticisi konumunda bulunan Bitmain, daha verimli olduğu iddia edilen yeni cihazını tanıtmak üzere.

5 Nanometre Teknolojisi

5 Nanometre teknolojisi ile üreten çiplerden güç alan yeni cihazın, daha hızlı olduğu ve daha az enerji tükettiği düşünülüyor. Saniyede 150 “terahash” güç ürettiği iddia edilen cihazın, saatte 3,1 kilowatt enerji tükettiği de gelen veriler arasında bulunuyor.

Wu Blockchain tarafından ortaya atılan iddiaya göre Bitmain’in yeni cihazının adı S19XP.

Wu’ya göre Bitmain, bu hafta gerçekleşecek olan Dubai Zirvesi’nde cihazını tanıtacak. Ek olarak Wu, Bitmain’in tanıtım öncesinde bazı cihazları VIP müşterilerine göndermeye başladığını da iddia ediyor.

En Güçlü Cihaz Olabilir

Wu Blockchain tarafından ortaya atılan teknik verilerin doğru çıkması halinde S19XP, gelmiş geçmiş en güçlü Bitcoin madenciliği ekipmanı olacak. 7 nanometre teknolojisi ile üretilen S19 Pro tarafında 110 “terahash” güç üretilirken yeni cihaz, yüzde 36 oranında daha iyi performans sunmuş olacak.

5 nanometre teknolojisi ile üretilen çipleri bu yılın başında TSMC’den almaya başlayan Bitmain’in yeni cihazları fazlasıyla merak ediliyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version