Muhabbit

BitMart Faaliyetlerine Devam Etmeye Başladı!

Borsanın CEO’su Xia, yeni açıklamalar yaptı.

Kripto Para Saldırısı

Kripto Para Saldırısı

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan kripto para borsası Bitmart, bilgisayar korsanlarının sıcak cüzdanlarından 200 milyon $’lık fon çalmasının ardından faaliyetlerine devam etmeye başladı.

200 milyon $’lık saldırıdan 3 gün sonra borsanın CEO’su Sheldon Xia, bugün (08.12.2021) bir tweet attı.

Xia’nın dediklerine göre para yatırma ve çekme işlemleri, kısa bir süre içinde aktif hale getirilecek. Ayrıca BitMart, Bitcoin, Ethereum ve Solana için para yatırma adreslerinin hepsini değiştireceğini de açıkladı.

Bunun yanı sıra Xia, kullanıcılardan hesaplarından en az bir kere çıkmalarını ve ardından tekrar giriş yapmalarını tavsiye ediyor.

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan BitMart, elde ettiğimiz verilere göre 100 milyon $’lık çeşitli Ethereum tabanlı kripto para birimlerini ve 96 milyon $’lık BSC ağına ait kripto paraları bünyesine geçirdi.

Bununla birlikte borsa, teşvik amacı altında USDT sahibi kullanıcılarına “sadakat ödülü” vereceğini açıkladı. Elde ettiğimiz bilgilere göre etkinlikte, 1 milyon adet BMX dağıtılacak.

Elde ettiğimiz verilere bakacak olursak, BitMart’tan en fazla çalınan token SHIB oldu. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde de bir merkeziyetsiz finans protokolü olan BadgerDAO saldırıya uğramıştı.

BadgerDAO tarafında yaşanan zaiyat ise 120 milyon $ olarak açıklandı. Bununla birlikte kaybolan fonların 50 milyon $’lık kısmı ise Celcius Network’e aitti.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version