Muhabbit

BitMax.io (BTMX.com) ile CoinFlex Stratejik Ortaklığa Giriştiler

BitMax.io (BTMX.com), CoinFlex ile stratejik ortaklık kurduklarını ve CoinFlex’in tokeni FLEX’i listeleyeceğini açıkladı.

iş birliği muhabbit

BitMax.io (BTMX.com), CoinFlex ile stratejik ortaklık kurduklarını ve CoinFlex’in tokeni FLEX’i listeleyeceğini açıkladı.

2018 Ağustos’unda piyasaya giriş yapan BitMax.io, yenilikçi trade seçeneklerinden, yatırım çözümlerine kadar hem perakende hem de kurumsal işletmeler için geniş bir finansal ürün ve hizmet olanağı sunan, bir dijital varlık ticareti platformudur.

CoinFLEX, kripto para borsalarında 7 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Mark Lamb tarafından 2019 yılında hizmete açılan bir borsadır. Bitcoin vadeli sözleşmeleri için fiziksel bir teslimat yapan ilk kripto para borsası olarak tarihe geçmiştir. Risk yönetimi ve profesyonel trade teknikleri kültürünü dünyanın her yerine yayma amacıyla hareket eden kripto para borsası, uzun vadeli stablecoin yatırımcılarına fiziksel olanaklar sağlayacağını duyurmuştu.

BitMax.io ile CoinFlex Arasındaki Stratejik Ortaklık

FLEX’i listelemesinin yanı sıra CoinFlex ile stratejik ortaklığını duyuran BitMax.io, sonraki hamlesi konusunda yatırımcılarını meraklandırdı. Daha önce Binance, Huobi, OKEx, Gate.io ve FTX gibi major platformlar için yararlı tokenları listelemişti.

FLEX gibi bir token için BitMax.io’nun da faydalı olacağı aşikârdır. Sonuçta BitMax.io gibi likiditesi yüksek ve oldukça aktif bir trade merkezi FLEX’in gelişimi için önemli olacaktır.

BitMax.io’nun İş Geliştirme Departmanı Müdürü Shane Molidor bu stratejik ortaklık için;

“BitMax.io ile CoinFlex arasındaki stratejik ortaklık her iki tarafa da yarar sağlayacaktır. FLEX yatırımcıları, yüksek performanslı bir platformda ticaret yapmanın avantajlarına kavuşurken, BitMax.io kendini türev borsaya adamış yeni bir topluluğa kavuşacak.”

Ayrıca Molidor endüstrideki rakip firmaların tokenlarının listelenmesi olayı için de;

“Dijital varlık ticareti ekosisteminde kazanan her şeyi kaybeden hiçbir şeyi muhabbetine inanmıyoruz. ”

Bununla beraber FLEX’in BitMax.io’da listelenmesinin şerefine, FLEX yatırımcılarının 1,5 bps (%0,015) teklifi sunuyor. BitMax.io içindeki ticaret trafiğini ve likiditesini arttırmaya yönelik başlatılan bu uygulamanın bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

Son Yazılar

Exit mobile version