Muhabbit

BitMEX CEO’su Banka Satın Alacak!

BitMEX CEO’su Alexander Höptner, Almanya’nın en eski bankalarından birini satın alacak!

Alman Bankası Satın Alma Muhabbit

Alman Bankası Satın Alma Muhabbit

Kripto para borsası BitMEX’in CEO’su Alexander Höptner tarafından kurulan bir firma olan BXM Operations, Almanya’nın en eski bankalarından biri olan Bankhaus von der Heydt’i satın almayı planlıyor.

1754 yılında kurulan Bankhaus von der Heydt, Almanya’da dijital varlık hizmetleri sunan ilk düzenlenmiş kurumlardan biridir.

BitMEX’in salı günü paylaştığı bir gönderiye göre; Münih merkezli bankanın şu anki sahibi olan Dietrich von Boetticher ile bir anlaşma imzaladı. Bankhaus von der Heydt, BitMEX’in duyurusunu doğruladı ancak anlaşmanın şartları henüz açıklanmadı.

BITMEX TWITTER


BitMEX, Operasyonlarını Büyütmek İstiyor!

Alman bankası, Fireblocks aracılığıyla kripto para işlemi ve saklama hizmeti sunuyor. BitMEX; Almanya, Avusturya ve İsviçre’de düzenlenmiş kripto ürünleri için bir merkez oluşturmak istiyor.

Satın alma işleminin gerçekleşmesi için Almanya’nın bankacılık ve finansal hizmetler düzenleyicisi BaFin’in onay vermesi gerekecek. Satın alma işlemi onaylandıktan sonra Bankhaus von der Heydt bağımsız olarak çalışmaya devam edecek ve BitMEX CEO’su Alexander Höptner ve CFO Stephan Lutz denetim kuruluna katılacak.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version