Muhabbit

BitMEX’ten Son Dakika Açıklaması! Kullanıcıların KYC Onayı İçin Bir Haftası Var!

Yapılan açıklamada KYC işlemlerinin aktive edildiği ve tüm BitMEX kullanıcılarının bu işlemleri 1 hafta içinde tamamlaması gerektiği belirtiliyor.

Son dakika

Kripto para türev borsası BitMEX, az önce yaptığı duyuru ile birlikte KYC prosedürü ile ilgili önemli bir adım attı.

Yapılan açıklamada KYC işlemlerinin aktive edildiği ve tüm BitMEX kullanıcılarının bu işlemleri 1 hafta içinde tamamlaması gerektiği belirtiliyor.

BitMEX kulanıcılarından bir süredir KYC onayı talep etmekteydi. Hatta geçtiğimiz dönemde BitMEX’in KYC ve AML prosedürlerini oluşturacak ve yürütecek bir pozisyon için iş ilanı açtığını sizlere aktarmıştık.

İlginizi Çekebilir: İlk 100 Kripto Para Birimi

Yaşanan son olaylar sonrası BitMEX, KYC sürecini bir an önce tamamlamak istiyor gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda BitMEX CTO’su Samuel Reed gözaltına alınmıştı. Reed daha sonra kefaret karşılığında serbest bırakılmıştı.

Yapılan açıklamaya göre tüm BitMEX kullanıcılarının 5 Kasım 2020 tarihine kadar KYC onayını almış olmaları gerekmekte.

Pozisyon Açamayacaklar

Bu tarih itibarıyla KYC prosedürlerini tamamlamamış kullanıcıların platform üzerinde yeni işlem açamayacakları belirtilmekte.

Fonlar Çekilemeyecek

4 Aralık tarihinden itibaren ise KYC onayı bulunmayan kullanıcıların fonlarını BitMEX’ten çekemeyeceği belirtiliyor. Bu noktada KYC işlemlerini gerçekleştirmek istemeyen kullanıcıların fonlarını 4 Aralık’tan önce çekmesi gerektiği söylenebilir.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version